Gedreven HRM student opzoek naar een meewerkstage!

Alladin

De HR afdeling ondersteunen met verschillende werkzaamheden

Dit is Alladin

Mag ik je voorstellen aan Alladin?

Alladin is een 23-jarige HRM student die opzoek is naar een meewerkstage voor zijn opleiding. Hij volgt deze opleiding aan de hogeschool van Breda, maar komt oorspronkelijk uit Zaandam. De keuze om de opleiding in Breda te volgen was gebaseerd op het feit dat de opleiding daar erg gefocust is op praktische ervaringen en dat bevalt Alladin erg goed!

Inmiddels zit Alladin in het derde jaar van de opleiding, maar hij moet de stage uit het tweede jaar helaas over doen. Dit omdat het traject door corona is verstoord en hij daarom zijn stage niet met een voldoende kon afronden. Een behoorlijke tegenslag, maar tevens wel een mooie (en extra) werkervaring. Per direct is Alladin dus weer opzoek naar een uitdagende stage waar hij voor een periode van 20 weken (5 maanden) 4 dagen per week beschikbaar zal zijn. De 5e dag in de week is een verplichte terugkom dag voor school.

Tijdens de opleiding is Alladin veel bezig geweest met projecten en de komende jaren zal hij ook veel stages moeten doen. Zoals eerder vermeld heeft hij vorig jaar al zijn eerste werkervaring opgedaan, deze stage heeft hij gelopen bij een bekend uitzendbureau in Nederland. Hier was Alladin mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van operationele taken in het recruitmentproces. Ook deed hij aanbevelingen over de kandidaat reis van de uitzendkrachten die via het bureau te werken komen en adviseerde hij hoe het bedrijf het best nieuwe stagiaires kan onboarden. Al met al een uitdagende stage waarin hij veel geleerd heeft, maar helaas niet met een voldoende afgerond kon worden. Naast bovenstaande ervaring heeft Alladin ook gewerkt aan verschillende grote projecten (zie cv). deze ervaringen maken dat Alladin meer ervaring en kennis heeft dan de meeste meewerkstudenten van de opleiding HRM.

Op persoonlijk vlak zou Alladin graag zijn time management willen verbeteren. Dit is iets waar hij in het verleden veel tegen aan liep en de afgelopen jaren erg op gefocust is. Op dit moment gaat het al stukken beter, maar het blijft een punt van aandacht. Verder zou ik Alladin omschrijven als:
- Betrokken
- Oplossingsgericht
- Creatief
- Ondernemend
- Sociaal

Dit kan Alladin voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Met de ontwikkeling in eigen hand is Alladin op dit moment in opleiding tot volwaardig Human Resource professional aan Avans Hogeschool Breda. De vele projecten die zijn uitgevoerd zorgden ervoor dat hij met veel moed en energie zijn kennis en vaardigheden op het gebied van HR kon inzetten en ontwikkelen voor grote multinationals. Na het behalen van zijn studie streeft Alladin ernaar om zijn vaardigheden en kennis te kunnen inzetten bij ondernemingen die een duurzame wereld nastreven. Om dit te realiseren blijft hij constant bezig met het uitbreiden van zijn kennis en vaardigheden, zowel in zijn vakgebied als op persoonlijke en professionele wijze. Middels projecten, nevenactiviteiten en een stage heeft Alladin in tussen sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden op kunnen bouwen. Zo heeft hij gedurende de functie van ledenadministrateur volledige verantwoordelijkheid gekregen over de ledenzaken en zo heeft hij deze functie eigen weten te maken. Het was van groot belang dat er integer werd omgegaan met de gegevens van alle leden en deze gegevens ook zelfstandig op een efficiënte wijze beheerd werden in de nodige databases. Daarnaast heeft Alladin tijdens de projecten en stage niet alleen een duurzame bijdrage kunnen leveren aan organisaties, maar is hij er ook communicatief sterker van geworden. Door veel samen te werken, anderen continue van feedback te voorzien en vaak te presenteren voor managementteams weet hij zichzelf mondeling en schriftelijk goed uit te drukken. Om zichzelf verder te ontwikkelen tot beginnend HR-professional wilt Alladin theorie onderbouwde praktijkervaring opdoen, overwegend op operationeel-tactisch niveau. De activiteiten die gedurende zijn stageperiode uitgevoerd dienen gebaseerd te zijn op de competenties die HR professionals moeten laten zien om persoonlijk effectief te zijn en invloed te kunnen uitoefenen op bedrijfsprestaties. Voor een overzicht van mijn werkervaring, vaardigheden en interesses verwijs ik u naar het curriculum vitae van Alladin.