Student bedrijfseconomie opzoek naar een studie gerelateerde bijbaan!

Jules

Dit is Jules

Mag ik je voorstellen aan Jules (18 jaar)? Jules is een tweedejaars student bedrijfseconomie aan de universiteit van Tilburg, met een grote interesse voor website optimalisatie. Deze interesse is ontstaan tijdens de meerdere marketing vakken die hij heeft gevolgd op zijn huidige opleiding. Jules is vervolgens zelf wat dieper in de materie gedoken om zijn skills te verbeteren.

Door de brede opleiding is Jules ook breed georiënteerd. Zo vindt hij niet alleen websiteoptimalisatie interessant, maar ook algemene (en online) marketing. Een vak die hem tijdens zijn eerste jaar erg heeft geïnteresseerd is 'organisatie en strategie'. Hierbij is hij bezig geweest met alles omtrent de strategische stappen voor het commerciële of niet commerciële doeleinde van een organisatie. In grote lijnen kwam hier ook marketing, met onder andere websiteoptimalisatie aan te pas.

Voor extra ervaring (en uit interesse) heeft Jules een aantal dagen meegelopen met een kennis die werkzaam is bij een grote corporate. Ook hier werden weer zijn interesses gewekt voor het website/ webshop gedeelte van het bedrijf en wat hier allemaal achter speelt, wat is de strategie achter de website, wat wil je delen, hoe wil je het delen met de bezoekers en wat is de customer journey (de klantreis (hoe komen de bezoekers op de site terecht en welke pagina's bezoeken ze)? Maar ook SEO/SEA, de relevantie van de website en het plaatsen van content kwam aanbod.

Toen vervolgens de website van het bedrijf van zijn moeder een flinke op fris beurt kon gebruiken was Jules de aangewezen persoon om dit op te pakken. Tijdens dit project is Jules vanaf 0 begonnen en vervolgens de front end van de website volledig geoptimaliseerd. Ook de back end van de website kon aangepakt worden, omdat het broertje van Jules hier zijn interesses heeft liggen. Door deze combinatie hebben ze een mooie website kunnen opzetten en door deze prettige 'praktijk' ervaring is Jules momenteel weer opzoek naar een dergelijke opdracht.

Ik zou Jules omschrijven als analytisch, taalvaardig, communicatief sterk, social en een doorzetter. Daarnaast is Jules ook erg leergierig en gedreven om nieuwe kennis/ vaardigheden op te doen. Een valkuil voor Jules kan zijn dat hij af en toe te kritisch is en daardoor te veel in detail kan treden.

Dit kan Jules voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;Jules heeft in het eerste jaar van zijn studie meegewerkt aan een project waarbij aan de hand van data van bedrijven statistische conclusies getrokken moesten worden. Hij heeft hierbij voornamelijk gebruik gemaakt van excel en powerpoint.

Jules heeft de website van het bedrijf van zijn moeder verbeterd. Hierbij heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het schrijven van teksten en de opmaak en invulling van de website. Tevens heeft hij ook de andere communicatie naar klanten zoals nieuwsbrieven en advertenties verzorgd.