Studente Finance and Control op zoek naar een afstudeerstage

Kseniya

Kseniya kan financieel onderzoek uitvoeren en daarnaast meewerken binnen de organisatie

Dit is Kseniya

Mag ik je voorstellen aan Kseniya (28)? Een studente Finance and Control die op zoek is naar een afstudeerstage. Voor haar opleiding gaat Kseniya minimaal 20 weken lang stage lopen, waarbij zij 2 tot 3 dagen kan meewerken en de overige dagen aan haar scriptie gaat besteden.

Op haar 14e is Kseniya vanuit Polen met haar moeder naar Nederland verhuist. Hierna is zij direct in Nederland verder gegaan met de middelbare school. Na het afronden van de middelbare school heeft zij MBO-3 Financieel administratief medewerker gedaan en daarna MBO-4 Bedrijfsadministratie. Kseniya is erg goed met cijfers, waardoor zij uiteindelijk de keuze heeft gemaakt om HBO Finance & Control te gaan studeren. Hier heeft zij nog geen moment spijt van gehad, aangezien de opleiding daadwerkelijk aansluit bij haar interesses.

Tijdens haar opleidingen heeft Kseniya al verschillende stages gelopen, waaronder een stage bij de gemeente Amsterdam. Zij heeft binnen de gemeente bij het subsidiebureau meegewerkt. Daar was zij verantwoordelijk voor het analyseren van de liquiditeitspositie van bedrijven, om te bepalen of zij in aanmerking komen voor subsidie. Daarnaast heeft zij een scriptie geschreven over het versnellen van het subsidieproces. Daar heeft zij veel fouten gevonden door onderzoek te doen naar een aantal maatregelen (met behulp van het theoretisch kader), om uiteindelijk de snelheid te kunnen verbeteren.

Tijdens haar afstudeerstage wil Kseniya zich vooral bezig houden met het optimaliseren van de financiële processen, waar zij tijdens eerdere stages al mee bezig is geweest. Kseniya staat bekend als een aardig persoon die altijd voor andere klaar staat en waar je ook op kan bouwen. Woorden die Kseniya omschrijven:

- Verantwoordelijk
- Ambitieus
- Open
- Collegiaal
- Geduldig

Dit kan Kseniya voor je doen

✔ Administratie
✔ Controles uitvoeren
✔ Werken met boekhoudprogramma's
✔ 2 tot 3 dagen meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben