Student Finance per september op zoek naar een meewerkstage

Badria

Badria kan meewerken op de finance afdeling

Dit is Badria

Ik stel je graag voor aan Badria. Zij volgt momenteel de associate degree studie Finance. Een 2-jarig traject waarbij alles op gebied van finance aan bod komt. Van de jaarrekening, financiële advisering tot gecompliceerde belastingaangiftes: in de Associate degree Finance leer je hoe je hiermee zelfstandig aan de slag kunt.

Badria heeft na het behalen van haar havodiploma de opleiding rechten en leraar maatschappijleer geprobeerd. Echter kwam zij erachter dat dit niet bij haar past. Ze is opnieuw de zoektocht gestart en is gestart met de studie Finance and Control. Deze studie sloot er goed bij haar aan. Zij heeft altijd al interesse gehad wiskundige vraagstukken. Helaas moest zij stoppen met deze studie, door gezondheidsproblemen.

Badria kon gelukkig haar studie weer oppakken, maar heeft ervoor gekozen om een associate degree studie te starten. Na het behalen van deze studie wil zij doorstromen in het derde jaar van de opleiding Finance and Control.

Binnen de studie heeft Badria verschillende projecten uitgevoerd. Zo heeft zij een project gehad waarbij ze jaarrekeningen, balansen en omzetbelastingen moest opstellen.

Ik heb Badria leren kennen als een sociale en open kandidaat. Ze is creatief en erg positief ingesteld. Ze is op zoek naar een uitdagende stage. Ze is een gedreven en leergierige student. Ze vindt zelfstandig werken erg fijn, maar vindt het ook leuk om contact te hebben met haar collega's.

Kan Badria bij jullie aan de slag?

Dit kan Badria voor je doen

Badria kan meewerken op de finance afdeling