Student finance & control opzoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Franklin

Een waardevol onderzoek doen en zichzelf inzetten voor de organisatie op de financiële afdeling!

Dit is Franklin

Mag ik je voorstellen aan Franklin? Een 23-jarige student uit Zaandam van de opleiding finance & control. Voor deze opleiding is hij opzoek naar een afstudeerstage waarin hij in een periode van 5 maanden een waardevol onderzoek kan doen en bereidt is 2 a 3 dagen mee te werken. Voor zijn opleiding zijn behoorlijk wat financiële vraagstukken passend, in goed overleg met het stagebedrijf formuleert Franklin dus graag het onderzoeksvoorstel.

Franklin koos voor zijn huidige opleiding omdat hij merkte dat hij op de middelbare school goed was met cijfers en berekeningen. Wiskunde en economie gingen hem dan ook gemakkelijk af, de keuze voor een HBO studie was dus redelijk snel gemaakt. Vakken die hem tijdens zijn opleiding erg interesseren zijn 'financiering' en 'data analyse'. Een vak die hem minder interesseert is het vak 'algemene organisatie'.

Naast de vele theoretische vakken heeft Franklin ook praktijk ervaring opgedaan in de vorm van een meewerkstage. Hij liep tijdens deze mee op de financiële afdeling en was daar onder andere verantwoordelijk voor het beantwoorde van de financiële mail en telefoon, de bedrijfsadministratie en het meewerken aan de jaarrekeningen. Een erg leerzame en breed georiënteerde financiële stage. Franklin deed het zelfs zo goed dat hij een contract aangeboden heeft gekregen en er tot op de dag van vandaag nog steeds werkt!

Een valkuil voor Franklin kan zijn dat hij te snel 'op de automatische piloot' dingen gaat doen. Dit heeft als gevolg dat hij dan wat slordig kan worden, tegelijkertijd geeft dit ook aan dat hij snel nieuwe zaken onder de knie heeft (wat dan weer een voordeel is..). Al met al zou ik Franklin omschrijven met de volgende 5 woorden:
1. Zelfstandig
2. Sociaal
3. Doorzettingsvermogen
4. Geduldig
5. Positief

Dit kan Franklin voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Opdracht meewerkstage Klusup (risico analyse). Tijdens Franklin zijn meewerkstage heeft hij ook een opdracht gemaakt en dat ging over risico analyse. Hierbij ga je alle mogelijke risico's op een rij zetten en hiervan de belangrijkste risico's beheersen. Dit gebeurt doormiddel van een matrixtabel. Zo kom je erachter welke risico's van belang zijn en hiervoor moeten beheersmaatregelen gevonden worden. Franklin heeft zijn meewerkstage afgerond en voor de opdracht een 7 gekregen. Verder is Franklin nog steeds werkzaam bij bovengenoemde stage, hij heeft namelijk een parttime contract aangeboden gekregen.