HBO student bedrijfseconomie opzoek naar een uitdagende afstudeerstage

Emre

Emre zal een vraagstuk oplossen en ondersteuning bieden op de betreffende afdeling

Dit is Emre

Voor je ligt het profiel van Emre (24 jaar) uit Zaandam. Voor zijn opleiding is hij opzoek naar een uitdagende en leerzame afstudeerstage. Tijdens de stageperiode van 5 maanden zal Emre een financieel vraagstuk oplossen en daarnaast ook 2 dagen ondersteuning kunnen bieden op jullie financiële afdeling. De overige dagen houdt Emre graag gereserveerd voor zijn onderzoek, waarbij 1 dag in de week ook een verplichte terugkom dag voor school is. Tijdens deze dag moet hij een college volgen en verder zal hij feedback krijgen op de voortgang van zijn onderzoek. Het onderwerk van Emre zijn onderzoek kan op financieel vlak erg breed ingestoken worden omdat bedrijfseconomie een breed georiënteerde opleiding is (bedrijfsanalyse, efficiency, procesoptimalisatie, winst behalen en/of kosten besparen).

Emre startte na het afronden van de middelbare school met de MBO opleiding bedrijfsadministratie. Een logische volgende stap na het succesvol afronden van deze opleiding was de HBO opleiding bedrijfseconomie. Hier zit Emre dan ook wederom helemaal op zijn plek. Veel aspecten van de opleiding spreekt Emre aan, maar vooral de projectvakken waarbij Emre de theorie in de praktijk mag brengen vindt hij erg interessant!

Naast de vele theoretische kennis en projecten heeft Emre al twee keer eerder stage gelopen. Zijn eerste stage was tijdens zijn MBO opleiding en redelijk uitvoerend van aard. Hij ondersteunde de financiële afdeling met werkzaamheden zoals facturatie, archief en administratie. De tweede stage was de eerste stage op het HBO. Wederom een stage met focus op financiële werkzaamheden. Meer over deze stages vind je onderaan het profiel.

Naast de opleiding is Emre al een tijdje supervisor bij Albert Heijn distributiecentrum. Een erg verantwoordelijke functie waar hij een team onder zich heeft en ervoor moet zorgen dat alles soepel verloopt. Dit zegt dan ook veel over Emre zijn persoonlijke eigenschappen! Emre is namelijk secuur, betrouwbaar, zelfstandig, verantwoordelijk, flexibel en prestatiegericht. Meer over zijn bijbaan functie vind je wederom onderaan het profiel.

Wil jij Emre toevoegen aan je team? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Dit kan Emre voor je doen

✔ Bedrijfseconomisch (financieel) onderzoek doen
✔ Meewerken op de betreffende afdeling
✔ Financiële werkzaamheden verrichten

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Emre heeft gedurende zijn stage bij Van Mossel Peugeot & Citroen de mogelijkheid gekregen om verantwoordelijk te zijn voor de gehele debiteurenadministratie na het ingediende ontslag van zijn collega. Nadat Emre de debiteurenadministratie op zich nam, hield hij zich voornamelijk bezig met het reduceren van het totale openstaande debiteurenbedrag. Dit bedrag ontstond en groeide, omdat verschillende partijen binnen de verkoop van zakelijke auto's, niet volgens procedure handelde. Emre hield zich daarna bezig met 2 aspecten, de praktische kant namelijk de procedures omtrent zakelijke auto verkopen monitoren en aansturen waarnodig en hieruit zijn target te behalen, namelijk het reduceren/verkleinen van de groeiende openstaande debiteurenpost.

Emre is in het weekend werkzaam binnen het nieuwe gemechaniseerde distributiecentrum van Albert Heijn. In zijn parttime functie als Supervisor is Emre voortdurend bezig met de logistieke operations van het distributiecentrum per deelgebied. Emre hield zich daarnaast in de ramp up van het nieuwe distributiecentrum ook bezig met het begeleiden en inwerken van de medewerkers die een grote verandering tegemoet kwamen in hun dagelijkse werkprocessen. Emre heeft het proces in goede banen kunnen leiden dankzij continue monitoring en vastleggen van drempels waar medewerkers tegen aan liepen, om hieruit een opleidingsplan te schrijven voor huidige en toekomstige medewerkers.