Gemotiveerde Finance & Control student op zoek naar een afstudeerstage

Rick

Rick kan voor jouw organisatie aan de slag met een procesoptimalisatie, risicoanalyse, managementsystemen of steekt zijn motivatie graag in het bouwen van een dashboard.

Dit is Rick

Graag stel ik je voor aan Rick!

Rick is een enthousiaste, leergierige studente aan de opleiding Finance & Control en is per februari op zoek naar een uitdagende afstudeerstage. Rick zal gedurende 20 weken ondersteuning bieden binnen de organisatie. Rick zal grotendeels bezig zijn met zijn afstudeeropdracht (80%) maar is bereid mee te werken om ook praktijkervaring op te doen (+/-20%).

Rick is aan de opleiding Finance & Control gestart na het behalen van zijn havo diploma. Tijdens zijn huidige hbo-studie heeft Rick verschillende projecten en opdrachten uitgevoerd op het gebied van finance waaronder een procesoptimalisatie die hij heeft uitgevoerd. Daarnaast heeft Rick een robot gebouwd waarin hij de theorie op de praktijk heeft toegepast. Ook heeft Rick een dashboard gebouwd. Tijdens de stage van zijn hbo opleiding heeft Rick zich bezig gehouden met crediteurenbeheer en andere diverse finance werkzaamheden.

Zie onderstaand voor verdere toelichting.

Voor zijn afstudeerstage is Rick op zoek naar een uitdagende opdracht waar hij veel kan leren.

Rick is te beschrijven in enkele woorden zoals:
- Kritisch
- Analytisch
- Behulpzaam
- Nieuwsgierig
- Nauwkeurig

Dit kan Rick voor je doen

- Procesoptimalisatie
- Risicoanalyse
- Dasboard bouwen
- Managementsystemen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Rick heeft in het derde jaar van zijn opleiding een project uitgevoerd dat betrekking had op een procesoptimalisatie. Bij dit project is het huidige proces in kaart gebracht door het houden van interviews met verschillende stakeholders. Hierbij is de DMAIC-methode toegepast. Een aantal zaken die hierbij kwamen kijken zijn: - Het achterhalen van de 'last van' - Het meten en analyseren van de oorzaken - Het doen van aanbevelingen Rick heeft dit project als positief en leerzaam ervaren en het zou hem leuk lijken om een dergelijk project als afstudeeropdracht uit te voeren.

Rick heeft gedurende zijn opleiding kennis gemaakt met verschillende vormen van Fintech. Daarnaast vindt hij het ook leuk om hiermee bezig te zijn. Een voorbeeld hiervan is: - Het bouwen van een management dashboard met behulp van het programma power BI, of - Het bouwen van een RPA robot met behulp van het programma Uipath. Het zou Rick leuk lijken om een van deze aspecten, wellicht in combinatie met een procesoptimalisatie?, te verwerken in zijn afstudeeropdracht.