Enthousiaste en stressbestendige bedrijfseconomie student is per september beschikbaar voor een gave stage.

Kübra

Kübra kan aan de slag met verschillende taken op de financiële afdeling

Dit is Kübra

Maak kennis met Kübra! Kübra is een stressbestendige bedrijfseconomische student die per september beschikbaar is voor een meewerkstage. Zij is voor een periode van 20 weken 4 dagen per week beschikbaar.

Na het behalen van haar vmbo diploma heeft Kübra de mbo opleiding financiële beroepen gevolgd. Kübra heeft altijd affiniteit gehad met de financiële sector, waardoor zij deze opleiding is gaan volgen. Nadat zij haar mbo had afgerond wilde zij graag meer kennis op doen. Ze heeft de aansluitende opleiding bedrijfseconomie gevolgd. In haar eerdere stages was Kübra verantwoordelijk voor het inboeken en uitvoeren van mutaties en administratieve werkzaamheden.

Kübra werkt nauwkeurig en secuur. Ze is in haar vrije tijd vaak in de sportschool te vinden. Kübra houdt ervan om muziek te luisteren en te koken. Vooral Italiaanse gerechten hebben haar voorkeur. Ze is op zoek naar een stage waarbij ze meer ervaring in de praktijk kan opdoen. Ze zou graag willen leren hoe ze de belastingen kan verwerken, grootboekrekeningen kan afsluiten en analyses maken. Ben jij op zoek naar een gedreven student, dan is Kübra de student voor jou!

Dit kan Kübra voor je doen

- Kostprijsberekenen
- Controleren van boekingen
- Balansen opmaken
- Begrotingen opmaken
- Kasstromen volgen
- Werken met exact online

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Kübra heeft tijdens de projecten resultatenrekeningen, balansen en kastroomoverzichten heb opgesteld. De groepsprojecten hebben ervoor gezorgd dat Kübra haar samenwerkingskwaliteiten heeft gevorderd. Tijdens de projecten is Kübra accuraat, zelfstanding en als teamlid aan de slag gegaan. Kübra heeft tijdens de projecten gewerkt met softwarepakketten van SAP en EXACT Online.