Master-studente Communicatie en Beïnvloeding op zoek naar een bijbaan voor om en nabij 32 uur per week!

Sabine

Sabine kan onderzoeken uitvoeren of werkzaamheden uitvoeren binnen uiteenlopende vakgebieden, het liefst vanuit huis.

Dit is Sabine

Maak kennis met Sabine. Sabine volgt op die moment de Master Communicatie & Beïnvloeding en ze is per direct op zoek naar een bijbaan voor ongeveer 32 uur per week, waarin zij een organisatie kan gaan ondersteunen op het gebied van marketing, sales, communicatie of klantenservice. In totaal is zij voor ongeveer 4 maanden beschikbaar. In september begin zij namelijk met het schrijven van haar scriptie.

Sabine is begonnen met de Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ze koos destijds voor deze opleiding, omdat ze op zoek was naar een universitaire maar praktijkgerichte opleiding. Sabine heeft haar VWO afgerond, maar was toch meer van de praktijk dan van de theorie, waardoor ze zo in haar keuzeproces stond. Ze twijfelde ook nog over een Communicatie studie op HBO niveau, maar wilde uiteindelijk alles er uit halen wat er in zat.

Tijdens haar Bachelor kwam Sabine er achter dat de communicatielessen die zij kreeg, naast extern, ook veel intern gericht waren. Toch spraken doelgroeponderzoeken en externe marketingcommunicatie haar meer aan. Om die reden heeft ze voor haar huidige opleiding gekozen.
Onderwerpen die Sabine interessant vindt, zijn bijvoorbeeld toegepaste psychologie en gedrag & beïnvloeding van de consument. Daarnaast vindt Sabine alles rondom reclames en advertenties interessant. Ze kan overweg met marketingcampagnes en zou graag haar organisatorische talent daarbinnen toepassen. Ten slotte is ook sales voorbij gekomen tijdens de opleiding. In tegenstelling tot andere studenten, vindt Sabine ook dat erg interessant.
In februari 2021 verwacht ze haar Master af te ronden.

In het derde jaar van haar Bachelor heeft Sabine een vrijwillige stage gelopen bij een groot mediabedrijf. Hier is ze aan de slag gegaan met grote hoeveelheden data en het gebruik daar van bij het gebruik van bijvoorbeeld reclames.
Tijdens de master was een stage wel verplicht en deze heeft ze uitgevoerd bij een van de grootste vervoersbedrijven van Nederland. Sabine heeft hier onder andere onderzoek gedaan naar de rolverdeling van haar stagebedrijf en bijbehorende stakeholders.

Medestudenten omschrijven Sabine als sociaal en als iemand die graag de touwtjes in handen houdt. Ze kan overweg met een grote mate van verantwoordelijkheid en houdt er van om creatief te zijn als het gaat om het bedenken van oplossingen. Sabine zou graag nog meer leren van programma's als Photoshop.

Dit kan Sabine voor je doen

- Meehelpen aan marketingcampagnes
- Teksten schrijven
- Markt- of doelgroep onderzoek uitvoeren
- Klantcontact onderhouden
- Sales activiteiten uitvoeren
- Aan de slag met administratie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Sabine heeft in het vierde jaar van haar bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen stage gelopen RTL op het gebied van marketing onderzoek. Zij heeft bij verschillende onderzoeken geholpen door voornamelijk de uitkomsten te rapporteren.

Sabine heeft in haar master Communicatie & Beïnvloeding een adviesrapport geschreven voor NS over de reputatie van NS onder studenten. In een stage is zij aan de slag gegaan om intern het adviesrapport te kunnen schrijven.