Ondernemende student Communicatie en Multimedia Design op zoek naar een uitdagende stage in het coderen (C++)!

Timo

Timo gaat graag aan de slag met C++ front/backend!

Dit is Timo

Graag stel ik je voor aan Timo, een student communicatie en Multimedia Design die in september wil gaan starten met zijn meewerkstage. Vanuit zijn opleiding kan Timo verschillende kanten op, maar het liefst gaat hij aan de slag met coderen van de front/backend. Dit zijn de onderwerpen binnen zijn opleiding die hem het meeste aanspreken. Naast 3 tot 4 dagen meewerken binnen de betreffende afdeling, gaat hij zich ook focussen op een vraagstuk die hij op kan lossen.

Na zijn HAVO heeft Timo ervoor gekozen direct door te gaan met de opleiding Communicatie en Multimedia Design. De reden hiervoor was zijn interesse in grafisch vormgeven en daarnaast de variatie in opdrachten en vakken die hij binnen de opleiding volgt. Hierdoor is hij erachter gekomen dat zijn interesses daadwerkelijk bij het coderen liggen en dat is ook de kant waar hij op wil gaan. Timo heeft al aardig wat ervaring met het coderen van de front-end en wil zich nu gaan focussen op een combinatie tussen de front en backend. Hiervoor volgt hij momenteel een cursus backend development, waarbij hij de focus legt op het programmeren met C++.

Naast zijn studie zit Timo zeker niet stil, aangezien hij een eigen bedrijf in videocreatie heeft. Met zijn bedrijf maakt hij video's voor artiesten en social media. Via een website adverteert hij zichzelf, waarop klanten naar hem toekomen om Timo vervolgens in te huren. Op een gegeven moment had Timo vier opdrachten per week, maar dat heeft hij ook op een laag pitje gezet. Hierover is onderaan de pagina meer te vinden. Daarnaast is Timo professioneel danser, maar hij is momenteel vooral bezig met zijn opleiding in goede banen lijden. Vanuit zijn opleiding heeft Timo al ervaring met het hanteren van verschillende programma's en codeertalen:
- Java
- CSS
- Html
- C++

Vanuit zijn familie en vrienden krijgt Timo vaak te horen dat hij kritisch is en zegt wat hij denkt. Daarnaast is Timo een energieke student, maar merkt wel dat hij het soms nog lastig vindt om duidelijk te maken wat hij wil zeggen. Hij merkt dat hij vaak van de hak op de tak springt en zijn verhalen daarom warrig worden. Gelukkig lost hij dat tegenwoordig goed op door alles wat hij wil vertellen eerst uit te schrijven. Woorden die Timo omschrijven:
- Leergierig
- Doorzetter
- Ondernemend
- Oplettend
- Breed georiënteerd



Dit kan Timo voor je doen

✔ Programmeren met C++
✔ Front/Backend coderen
✔ 3/4 dagen meewerken
✔ Onderzoek doen