Maureen is student communicatie die opzoek is naar een studiegerelateerde bijbaan en/of een meewerkstage voor 3 maanden (vanaf november)!

Maureen

Dit is Maureen

Mag ik je voorstellen aan Maureen (19) Maureen komt uit Zaandam en start na de zomer aan haar tweede studiejaar van de opleiding communicatie aan de HvA. In dit tweede jaar moet ze vanaf november tot februari een meewerkstage doen. Hiervoor is ze 5 dagen per week beschikbaar om het bedrijf te ondersteunen met communicatie of marketing gerelateerde werkzaamheden.

Daarnaast is Maureen ook opzoek naar een studiegerelateerde bijbaan voor ongeveer 16 uur per week. Het liefst werkt ze tijdens haar bijbaan aan social media marketing en het creëren van content, maar ze staat ook open voor andere werkzaamheden. Waarom ze het liefst met de socials werkt heeft te maken met een eigen bedrijf wat Maureen heeft opgezet tijdens het corona jaar. Ze verkocht via Instagram kleding wat ze inkocht bij groothandelaren. Hier maakte ze vervolgens mooie content van en dat postte ze op haar kanaal (@ByArlene_). Daarnaast is ze ook bezig geweest met samenwerkingen met influencers. In ruil voor een gratis kleiding stuk werd er op het kanaal van de influencer een post en story-post geplaatst. Dit leidde vervolgens naar meer verkeer op het kanaal van Maureen en uiteindelijk een hogere omzet of meerdere volgers. Nu alles weer langzaam open gaat en ze het ook weer drukker krijgt met school staat op dit moment het bedrijf op een lager pitje, maar ze heeft er hoe dan ook super veel van geleerd!

Na het behalen van haar Vmbo-T diploma startte Maureen met de MBO opleiding mode management. Deze heeft ze ook succesvol afgerond en vervolgens maakte ze de stap naar HBO communicatie. Hier zit ze helemaal op haar plek geeft ze aan. Ze vind het namelijk super leuk om bezig te zijn met de communicatie van merken en hoe ze zich naar hun klanten profileren. Hierbij komen ook haar creativiteit en management skills goed van pas.

De management skills heeft ze opgedaan tijdens eerdere stages op het MBO. Door haar mode management opleiding en interesses in de mode liep ze deze bij diverse kleding winkels. In totaal heeft ze maar liefst 2x 6 maanden en 1x 4 weken stage gelopen. Tijdens deze stages was ze niet alleen het aanspreekpunt van klanten en verkoper in de winkel, maar ook verantwoordelijk voor een hele hoop andere dingen. Denk hierbij aan: het openen en sluiten van de winkel, het beheren van de systemen en andere administratieve werkzaamheden.

Maureen heb ik leren kennen als een teamplayer en iemand die erg sociaal aangelegd is. Als ik haar zou moeten omschrijven in woorden:
- Sterke persoonlijkheid
- Communicatief vaardig
- Ondernemend
- Zelfstandig
- Een denker

Dit kan Maureen voor je doen

- Ondersteunen met communicatie/ marketing werkzaamheden
- Werken met social media
- Bedenken, verwerken en creëren van content
- Werken met Adobe programma's