Kris, een student Creative Business op zoek naar een sales of marketing meewerkstage voor 20 weken!

Kris

Dit is Kris

Graag stel ik je voor aan Kris!

Kris (20 jaar) is een student creatieve business aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf februari is hij beschikbaar voor een meewerkstage voor een periode van 20 weken. In deze periode kan hij 5 dagen in de week meewerken binnen de organisatie. Graag zou hij een stage willen doen in de richting van sales of marketing.

Na het afronden van zijn havo heeft Kris voor de opleiding Creative Business gekozen, vanwege de brede insteek en de creatieve kant van de opleiding. Momenteel zit Kris in zijn derde jaar van zijn studie en zit hij helemaal op zijn plek.

Tijdens zijn opleiding vindt hij vooral de vakken interessant die te maken hebben met innovatie en technologie. Daarnaast vindt Kris het ook altijd leuk om commercieel en creatief bezig te zijn.

Momenteel zit Kris in Finland voor zijn minor. Tijdens zijn minor heeft hij vooral vakken die onder de categorie ‘business’ vallen. Vooral de marketing en sales vakken vindt hij tijdens zijn minor leuk. Naast de vakken op school vindt Kris het heel vet om in het buitenland te wonen en is dit voor hem een mooi avontuur tijdens zijn studie.

Als bijbaantje heeft Kris 1,5 jaar gewerkt in de sales bij Streetwise. Hier vond hij vooral het klantcontact leuk en dat hij samen met zijn vrienden kon werken. Ook heeft Kris gewerkt met targets en vond hij het een mooie uitdaging om zijn targets te halen. Hij werd altijd op een gezonde manier competitief om beter te presteren dan zijn vrienden.

Andere woorden die Kris omschrijven:
- Behulpzaam
- Spontaan
- Communicatief sterk
- Sociaal
- Doorzetter

Een belangrijk ontwikkelpunt voor Kris is het stukje omgaan met feedback. Vaak wilt hij dat dingen gaan zoals hij graag wilt en als dit niet mogelijk is vindt hij het soms moeilijk om zich hier op aan te passen. In groepsprojecten moet hij daardoor soms beter omgaan met feedback.

Dit kan Kris voor je doen

- Sales werkzaamheden oppakken
- Marketing werkzaamheden oppakken
- Voor creatieve input zorgen
- Andere operationele/ creatieve werkzaamheden

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Kris heeft meerdere school projecten afgerond. Een voorbeeld van een project waar Kris aan gewerkt heeft is dat hij een bioscoop moest promoten naar een nieuwe doelgroep. Dit heeft hij gedaan met behulp van verschillende marketing strategieën. Een ander project waar Kris aan heeft gewerkt is het verbeteren van de Digital Media van bedrijven. Dit houdt in het verbeteren van bijvoorbeeld hun logo, slogan, color palette, etc.

Kris heeft anderhalf jaar lang bij het sales bedrijf Streetwise gewerkt. Bij Streetwise ging hij langs de deur om met mensen abonnementen af te sluiten voor goede doelen. Door deze sales ervaring kent hij al de meeste inzichten en benodigdheden van het vak. Hij is hierdoor ook handig geworden met het communiceren en onderhandelen met klanten.