Hard werkende studente Inge beschikbaar voor een marketing stage

Inge

De gedreven studente Inge kan aan de slag met een breed vlak van marketing. Denk hierbij aan Social Media, website ontwerpen en de communicatie naar de buitenwereld regelen.

Dit is Inge

Ontmoet de hardwerkende studente Inge. Ze studeert ''Communicatie'' en is per februari tot en met juni op zoek naar een stage op het gebied van marketing/communicatie!

Na het behalen van haar HAVO diploma heeft Inge bewust de opleiding ''Communicatie'' gekozen. Vanaf jongs af aan vraagt ze zich al af hoe de communicatie die wij zien wordt opgebouwd. Zo was het dat ze vroeger cartoons keek en toen al afvroeg wat daar nou voor nodig was om dat te maken. Die nieuwsgierigheid is er nog steeds en wil ze graag verder verkennen.

Inge zit op dit moment in het tweede jaar van haar opleiding en heeft het naar haar zin. Ze leert veel tijdens de colleges en in projectgroepen werken gaat haar goed af. Hierin neemt ze graag leiderschap om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt afgerond. Ze houdt van hard werken maar kan er dus ook niet zo goed tegen als iemand dit niet doet. Hier zou ze graag beter mee om leren gaan.

Ze heeft al meerdere kleine stages mogen doen tijdens haar opleiding. Hier heeft ze bij een reclamebureau meegelopen en meerdere opdrachten mogen vervullen. Tijdens één van de stages heeft ze ook aan het ontwerp van kaarten mogen meewerken. Hierin kon ze goed haar creativiteit kwijt.

Voor haar komende stage zou ze graag willen meewerken aan de online marketing/communicatie bij een bedrijf. Werkzaamheden die zou graag zou willen vervullen zijn: Social Media, website onderhoud en de communicatie naar de buitenwereld. Via haar opleiding is ze ook bekend met verschillende soorten communicatieonderzoeken. In haar stage zou ze graag beter leren haar ideeën uit te werken en te verwoorden.

Kan zij hiermee aan de slag bij jullie?

Dit kan Inge voor je doen

- Teksten schrijven
- Social Media beheer
- Website design
- Communicatie onderzoek

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Inge heeft voor Pompoeneriebest de website gebouwd en onderhouden, het logo en een deel van de social media posts heeft ze ook ontworpen.

Inge heeft voor de gemeente 's-Hertogenbosch een strategisch marketingcommunicatieplan opgesteld. Het doel hierbij was om jongeren tussen de 18 en 25 jaar, wonend of werkend in 's-Hertogenbosch, tot een cultureel bezoek te zetten. Ook de positionering moest meer onder de aandacht komen, 's-Hertogenbosch wil zich positioneren als 'dé cultuurstad van het zuiden'. Inge heeft met twee medestudenten de strategie, de mediamix en het creatief concept opgesteld, dit natuurlijk wel pas na de nodige fieldresearch.