Florine is een hbo studente communicatie en per februari op zoek naar een afstudeerstage voor de periode van 20 weken!

Florine

Florine kan diverse marketing en communicatie werkzaamheden oppakken binnen de organisatie.

Dit is Florine

Graag stel ik je voor aan Florine!

Na de havo begon ze aan de studie international business en management. Deze studie koos ze vanwege het internationale aspect, in haar vrije tijd reist ze ook graag. Uiteindelijk bleek de studie toch niet goed aan te sluiten en miste zij ook de creativiteit. Vroeger hield ze namelijk ook veel van tekenen etc.

Uiteindelijk is ze uitgekomen bij de hbo-studie communicatie. Dit sloot een stuk beter aan op wat zij zocht, namelijk een combinatie tussen business en creativiteit.

Tijdens haar opleiding vindt Florine het vooral leuk om creativiteit te combineren met overige marketing en communicatie onderdelen.

Zij kan zeer goed overweg met diverse adobe programma's en het aanleren daarvan ging haar ook makkelijk af! Zo is ze met name goed in Indesign en Photoshop. Ook animatiefilmpjes maken is iets wat haar goed ligt.

Als verdieping in haar opleiding heeft Florine een marketing en communicatie stage afgerond in Bali. Ze vond dit avontuur super tof om mee te maken. Hier heeft ze veel diverse werkzaamheden gedaan. Zo had ze ook contact met diverse leveranciers en partijen.

In haar vrije tijd heeft ze ook nog een cursus online marketing afgerond.

Vanaf februari 2022 zoekt zij een diverse afstudeerstage richting marketing en communicatie. Ze kan ongeveer 2 a 3 dagen meewerken. De overige dagen wilt ze graag aan de slag met een marketing en communicatie vraagstuk, in overleg met het bedrijf.

Dit kan Florine voor je doen

- Een marketing/communicatie vraagstuk oppakken
- Social media content
- Kan overweg met diverse Adobe programma's, o.a.: Indesign, Photoshop, Illustrator etc.
- Overige marketing en communicatie werkzaamheden oppakken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Florine heeft vanaf haar eerste jaar Communicatie altijd haar opdrachten voor echte bedrijven gedaan. Het meest recente project is geweest voor CGI Noord Nederland, hier was de vraag hoe zij toekomstige afgestudeerde studenten konden trekken.