Feline studente Communicatie op zoek naar een meewerkstage marketing communicatie en events

Feline

Feline kan verschillende marketing en communicatie werkzaamheden op zich nemen en daarnaast helpen bij het organiseren van events

Dit is Feline

Mag ik je voorstellen aan Feline (21)? Een studente Communicatie die op zoek is naar een meewerkstage van 10 weken. Tijdens deze stage zal zij 5 dagen per week mee gaan werken en ondersteuning bieden op verschillende vlakken. Na haar stage zou Feline aan kunnen blijven in een bijbaan, aangezien zij zichzelf graag verder wilt ontwikkelen. Binnen haar opleiding vindt Feline heft vooral interessant om bezig te zijn met het schrijven van teksten/nieuwsbrieven, SEO, social mediamarketing en het organiseren van events.

Na het behalen van haar VMBO-T diploma is Feline doorgegaan met de MBO opleiding Sociaal Cultureel Werk. Deze opleiding heeft zij versneld gedaan, waardoor zij na 2 jaar en een gemiddelde van een 8,5 is doorgestroomd naar het HBO. Na het behalen van haar MBO vond Feline het lastig om een keuze te maken, aangezien zij het liefst een HBO opleiding Event management wilde volgen. Dit wordt alleen niet op normale HBO scholen aangeboden, waardoor zij verder is gaan kijken naar een opleiding die daarbij in de buurt komt. Zo is zij uitgekomen bij de opleiding Communicatie. Feline vindt de combinatie met marketing erg interessant en vindt het daarnaast belangrijk dat zij na haar opleiding bij ongeveer iedere organisatie aan de slag kan.

Doordat de opleiding Communicatie samengevoegd is met de opleiding Creative Business, hoeven de studenten geen tentamens meer te maken. Daarentegen moeten zij wel ieder blok een individueel project uitvoeren. Vorig blok heeft Feline dat gedaan voor de opdrachtgever de Museumnacht. Zo heeft Feline een eigen tour bedacht, om mensen die normaal niet naar musea gaan toch aan te spreken. Hiervoor heeft zij een marketinganalyse geschreven hoe de doelgroep 'zelfstandige vrouwen', door middel van haar concept aangesproken kunnen worden. Zo heeft zij de marketing analyse geschreven, de tour bedacht en uitgeschreven en daarnaast een passende sponsor toegevoegd. Van alle inschrijvingen van de opleiding, wordt uiteindelijk het beste idee uitgekozen en daadwerkelijk uitgevoerd.

Tijdens haar opleiding heeft Feline ervaring opgedaan met verschillende programma's waaronder:
✔ Photoshop
✔ Adobe XD
✔ Indesign
✔ Canva

Feline staat bij haar vrienden en familie bekend als iemand die erg behulpzaam is en goed kan luisteren. Zij vindt het soms wel lastig om voor haarzelf op te komen, waardoor zij ook niet zo snel boos wordt. Hier wil Feline wel aan werken door meer tegengas te geve, door te zeggen waar het op staat.

Woorden die Feline omschrijven:
- Creatief
- Geduldig
- Gezellig
- Rustig
- Teamspeler

Dit kan Feline voor je doen

✔ 5 dagen per week meewerken
✔ Marketing/communicatie werkzaamheden uitvoeren
✔ Events organiseren
✔ Aanblijven in een bijbaan na haar stage

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Feline heeft in jaar 1 een marketingplan geschreven voor Nickelodeon. ook heeft Feline veel communicatieplannen gemaakt voor onder andere Fairtrade Original, WWF en Nickelodeon. Al deze projecten zijn met minimaal een 7,5 gehaald.