Enthousiaste en flexibele communicatie student is per direct beschikbaar voor een bijbaan van 16 uur.

Patricia

Patricia kan aan de slag met verschillende taken op het gebied van marketing communicatie.

Dit is Patricia

Maak kennis met Patricia. Patricia volgt de opleiding communicatie en is per direct beschikbaar voor een uitdagende bijbaan van 8 tot 16 uur per week.

Na het behalen van haar havo diploma wist Patricia exact wat ze wilde. Ze koos voor de opleiding communicatie omdat zij goed is in talen en de marketing communicatie erg leuk vindt. Door haar talenkennis heeft zij ervoor gekozen om haar minor in Malta te volgen. Hier kreeg zij verschillende vakken als journalistiek, industrial psychologie en human communication.

Voor haar derdejaarsstage heeft Patricia stage gelopen op de marketing communicatie afdeling. Hier was ze verantwoordelijk voor het schrijven van verschillende promotieteksten en het bedenken van acties.

Momenteel is Patricia bezig met haar afstudeerstage. Ze onderzoekt de gehele customer journey en schrijft aan de hand van deze informatie haar aanbevelingen om de customer journey te optimaliseren.

Patricia is een zelfstandige, flexibele en nuchtere dame. Een verbeterpunt van haar is dat ze soms te kritisch op zichzelf is. Dit zou ze dan ook graag in haar bijbaan willen verbeteren. In haar vrije tijd is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden. Daarnaast houdt ze ervan om te sporten en met vriendinnen af te spreken.

Voor haar bijbaan is Patricia op zoek naar een baan richting de marketing communicatie. Ze is voor 8 tot 16 uur per week beschikbaar. Ben jij op zoek naar een gedreven student, dan is Patricia de student voor jou!

Dit kan Patricia voor je doen

- Bloggen
- Contextcreatie
- Klantenservice
- Interne communicatie
- Marketingacties verzinnen en uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Patricia heeft stage gelopen op de functie marketing en communicatie bij De Boetzelaer. Na de stageperiode is zij hier blijven werken. Tijdens deze functie vervulde zij taken als: nieuwe acties opzetten (met andere bedrijven), social media posts creëren, onderzoek naar de best functionerende communicatiemiddelen die zij op dat moment gebruikten, website beheren en aanpassen (CMS systeem). Patricia heeft in haar stageperiode en de periode dat zij hier werkzaam was veel verantwoordelijkheid gekregen en daardoor ook heel veel geleerd.

Van februari 2019 t/m Juni 2019 heeft Patricia stage gelopen op het hoofdkantoor van Pierre & Vacances Center Parcs Groupe NL. Hier vervulde zij de functie: Sales, Marketing en Communicatie. Hier mocht zij pagina's opzetten voor acties met partners en daarbij het contact met de partners onderhouden. Naast de sales-taken waren er ook veel communicatie-taken als nieuwsbrieven schrijven en de promotionele teksten schrijven voor de actiepagina's.

Patricia heeft een semester op de University of Malta gestudeerd. Haar doel was om haar Engelse taal te verbeteren en de ervaring op zich is al een uitdaging. Ze volgde hier de vakken Human Communication, Journalism en Industrial Psychology. Dit zijn vakken die zij in Nederland niet had kunnen volgen.