Enthousiaste Creative Business studente per direct zoek naar een uitdagende meewerkstag per februari!

Famke

Famke kan ondersteuning bieden binnen jouw marketingafdeling

Dit is Famke

Dit is Famke!

Famke is na haar Havo diploma gestart aan de opleiding Creative Business en zit nu in haar derde jaar. Ze is momenteel op zoek naar een uitdagende meewerkstage binnen de marketing. Famke is geïnteresseerd in visuele werkzaamheden zoals het maken van flyers, campagneposters, beeldvorming etc. Daarnaast vind ze conceptontwikkeling leuk en het creëren en beheren van content/social media.

Tijdens haar hbo opleiding Creative business heeft Famke verschillende projecten uitgevoerd waar ze het meest trots is op het project bij zuivelhoeve. Hier heeft Famke een half jaar lang een marketingcommunicatieplan geschreven en uitgevoerd richting duurzaamheid. Hierbij heeft ze o.a. ok een creatief concept geschreven. Zie onderstaand voor verdere toelichting.

Famke heeft ook in kleinere opdrachten een website gemaakt voor haar eigen bureau genaamd eyecatcher.

Tijdens haar minor Advertising heeft Famke zich bezig gehouden met conceptontwikkeling, de vormgeving, voornamelijk gericht op reclames.

Famke kan ik omschrijven in de woorden:
- Doorzetter
- Creatief
- Perfectionistisch
- Eerlijk en betrouwbaar

Dit kan Famke voor je doen

- Conceptontwikkeling
- Ondersteunen visuele werkzaamheden zoals campagneposters, flyers etc.
- Content creëren
- Social media beheer

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Famke heeft in haar tweede studiejaar een half jaar gewerkt aan een case voor de Zuivelhoeve. Hier stond centraal dat ze de duurzaamheid van het bedrijf onder de aandacht moest brengen. Hiervoor heeft ze een marketingcommunicatieplan geschreven samen met een team, met daarbij een creatief concept en tien bijpassende middelen heeft gemaakt. Hier heeft ze vooral gewerkt aan de vertaling van het idee naar het creatief concept en de uitwerking van de middelen. Hier heeft ze samen met haar team gemiddeld een mooie 8 op gescoord!