Communicatief sterke en spontane studente Maxime, per februari op zoek naar een communicatie afstudeerstage

Maxime

Dit is Maxime

Graag stel ik jullie voor aan Maxime! Een spontane studente die momenteel in haar laatste jaar van de opleiding Communicatie zit. Na alles in sneltreinvaart gehaald te hebben is het voor Maxime tijd om in februari af te studeren. Tijdens haar afstudeerstage kan Maxime twee dagen meewerken en besteed ze de rest van haar tijd aan het onderzoek. Dit onderzoek moet gericht zijn op een probleem binnen de organisatie, als het maar met communicatie te maken heeft. Denk hierbij aan een vergroting van de naamsbekendheid, introductie van een nieuwe product of een contentplan. Ik weet zeker dat Maxime door haar ervaring de twee dagen dat ze mee kan werken alles snel zal oppakken en een mooi rapport zal afleveren.

Nadat Maxime haar havo-diploma had behaald wist ze niet goed wat ze wilde worden. Echter, na een bezoek van een open dag voor de opleiding communicatie wist was deze onduidelijkheid snel verdwenen. Ze kreeg altijd al te horen dat ze goed was in praten en schrijven en daarom wilde ze hier graag iets mee doen. Ze geeft zelfs aan dat ze regelmatig zelf verhalen schrijft, aan fantasie en creativiteit dan ook geen gebrek! Tijdens haar opleiding vindt Maxime de vakken over woordvoerderschap en marketing leuk. Het woordvoerderschap omdat ze het leuk vindt om te communiceren en de marketing omdat ze het leuk vindt om op een commerciële manier naar communicatie te kijken. Ze vindt het dan ook het leukst als ze voor echte opdrachtgevers iets mag bedenken en uitvoeren. Tijdens haar werkzaamheden zou ze dan ook vooral content willen creëren voor meerdere kanalen. Momenteel volgt Maxime nog de minor Media en Journalistiek. Dit past goed bij haar omdat ze hier haar skills kan toepassen en ontwikkelen!

In het dagelijks leven doet Maxime aan Volleybal en werkt ze al ruim vier jaar in supermarkt. Dit is altijd goed te combineren met haar studie, maar ze kan niet wachten tot dat ze een baan heeft wat met communicatie te maken heeft. Ze staat er dan ook zeker voor open om na haar stage bij het bedrijf te blijven waar ze heeft mogen afstuderen. Het maakt voor Maxime niet uit als ze tijdens haar stage Engels of Duits moet spreken of schrijven, dit beheerst ze namelijk goed. Ook kan ze goed overweg met programma's als Microsoft Officie en Canva. Ze staat zeker open om tijdens haar stage meer te leren over Photoshop of Indesign.

Wat Maxime nog wil leren is beter in teamverband werken. Als ze een opdracht krijgt kan ze dit individueel goed oppakken, maar weet ook dat ze het team hierbij meer kan betrekken. Dit is dan ook een uitstekend doel waar ze tijdens het afstuderen aan kan werken. Personen in de omgeving van Maxime omschrijven haar als:
o Spontaan
o Behulpzaam
o Hard werkend
o Vooruitstrevend
o Zelfverzekerd

Wil jij graag met Maxime in gesprek? Neem dan snel contact met mij op!

Dit kan Maxime voor je doen

✔ Meewerken op de marketingafdeling
✔ Content creëren
✔ Blijven werken na haar stage
✔ Strategisch onderzoek op gebied van communicatie uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Maxime heeft in haar derde jaar van de studie communicatie stage gelopen bij Landal GreenParks in Den Haag. Maxime was op dat moment werkzaam op de afdeling 'content'. Maxime heeft tijdens haar stage verschillende stukken teksten geschreven voor de parken van Landal. Zo heeft zij voor het nieuwe park Marina Resort Well alle content geschreven en daarnaast ook zelf de website voor dit park gelanceerd. Maxime heeft daarna veel complimenten van collega's gekregen voor het goede en mooie resultaat. Hierdoor kreeg zij opdracht om nog meer content te schrijven en nog meer nieuwe parken te publiceren op de website van Landal GreenParks.

Maxime heeft tijdens haar tweede jaar een online evenement georganiseerd voor het goede doel MIVA. Het doel bij dit evenement was om minimaal 500 euro op te halen voor het goede doel. Maxime heeft veel sponsoren geregeld, door deze sponsoren te bellen en met een goed praatje te weten overhalen om haar te sponsoren. Ook heeft ze een online evenement gehouden waarbij er muziek was en een quiz. Om deel te nemen moesten de deelnemers 7.50 betalen. In totaal heeft Maxime 1000 euro opgehaald en was het een geslaagd evenement. Het eindcijfer voor deze opdracht was dan ook een 8.3.