Gedreven tweedejaars Bedrijfskunde student op zoek naar een stage communicatie in de omgeving van Utrecht

Yro

Yro kan meewerken aan diverse taken op een communictie afdeling

Dit is Yro

Mag ik je voorstellen aan Yro?

Yro zit in het tweede jaar van de studie Bedrijfkunde/Business Studies aan de Hogeschool van Utrecht. In haar eerste jaar heeft ze direct haar propedeuse gehaald. Ze heeft voor deze studie gekozen omdat het een praktijkgerichte studie is waar je veel stage kunt lopen. Vooral de vakken in de richting van marketing en HR vindt ze interessant. Yro is zeven jaar geleden vanuit Griekenland naar Nederland verhuisd en twijfelde tussen de Havo of een versneld MHBO-traject. Uiteindelijk heeft ze versneld haar MHBO-diploma Commerciële Economie behaald. Ze is naast haar studie ook al een aantal jaar werkzaam als gastvrouw en assistent manager in een Grieks restaurant.

Ze heeft al veel praktijkervaring opgedaan de laatste jaren. In het tweede jaar van de opleiding Bedrijfskunde heeft ze al stage gelopen. Tijdens haar stage als HR-assistent was ze verantwoordelijk voor contracten, agendabeheer en het verlenen van service aan medewerkers. Ook heeft ze stage gelopen bij Young Capital. Hier heeft Yro onderzoek gedaan naar de kandidaten-tevredenheid. Ze heeft een nieuwe doelstelling geformuleerd en onderzoek gedaan naar activiteiten en middelen die ingezet kunnen worden om de kandidatentevredenheid te verhogen en in het eerste kwartaal van 2020 naar een 8 te brengen. Het bedrijf was erg tevreden waardoor ze er nu mag blijven werken tot juli als recruiter.

Yro houdt van het krijgen van veel verantwoordelijkheid. Ze is zelfstandig en weet goed wat er van haar verwacht word. Tijdens projecten neemt Yro graag de leiding en stuurt ze de groep aan. Wel geeft ze aan het niet altijd prettig te vinden in projectgroepen te werken, omdat ze erg perfectionistisch is. Hierdoor is ze niet snel tevreden met de kwaliteit die medestudenten inbrengen. Dit ziet ze dan ook als een verbeterpunt. Ze kan naar eigen zeggen af en toe wat bot uit de hoek komen. Dit heeft te maken met de directe communicatie die binnen de Griekse cultuur gebruikelijk is. Haar ambitie voor de komende periode is het vinden van een leuke stage in de richting van communicatie.

Mag Yro bij jullie op gesprek komen?

Dit kan Yro voor je doen

- Contentbeheer
- Teksten schrijven
- Social Media beheer