Studente commerciële economie opzoek naar een meewerkstage en studie gerelateerde bijbaan!

Shanygne

Shanygne kan jullie marketing of sales afdeling ondersteunen met diverse werkzaamheden

Dit is Shanygne

Mag ik je voorstellen aan Shanygne uit Capelle aan den IJssel?

Shanygne studeert HBO commerciële economie en is voor haar opleiding opzoek naar een stage (4 weken) en daarop aansluitend een studie gerelateerde bijbaan. Haar interesses gaan uit naar marketing en/of sales, dus hierbinnen zou ze graag wat extra ervaring opdoen! Vanaf eind mei tot eind juni zou ze fulltime kunnen meewerken (stage lopen) en daarna zou ze kunnen blijven werken voor ongeveer 20 uur per week.

Na het behalen van haar MBO opleiding assistent marketing management was de keuze voor haar huidige HBO opleiding snel gemaakt! Commerciële economie sluit namelijk goed aan. Het grote verschil is dat Shanygne de MBO opleiding heeft afgerond in Suriname en begin 2021 naar Nederland is verhuisd om hier verder te studeren op een hoger niveau. Ze zit nog in het eerste jaar, maar tot nu toe bevalt het haar erg goed! Vanuit haar MBO opleiding zijn de interesse in marketing ontstaan, daarom heeft ze binnen haar huidige HBO opleiding ook gekozen voor de richting Global Marketing.

Naast de vele theoretische kennis heeft Shanygne ook een stage afgerond tijdens haar MBO opleiding. Ze was hierbij verantwoordelijk voor de front-end van de website (bedenken, creëren en verwerken van content). Het doel was om de doelgroep beter te bereiken en te voorzien van de juiste informatie, als ook het verbeteren van de online zichtbaarheid. Hiervoor schreef ze bijvoorbeeld blogs, maar ook organiseerde ze events. Een erg diverse stage en dat vond ze er erg interessant aan.

Woorden Shanygne omschrijven:
- Creatief
- Behulpzaam
- Beleefd
- Communicatief vaardig (Nederlands en Engels)
- Geordend

Dit kan Shanygne voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

De vooropleiding die Shanygne heeft afgerond is Assistent Marketing Management (MBO niveau 4). Ter afronding van de opleiding Assistent Marketing Management moest ze stage lopen. Tijdens de stage mocht ze mee helpen bij het opzetten van een website en het design daarvan. Als taak had ze onder andere ook het bijhouden van de producten op de webshop en de content van de website. Verder heeft ze ook een onderzoek gedaan naar de mogelijkheden die het bedrijf nog meer zou kunnen toepassen om een verdere groei te realiseren. Daarnaast was ze deels ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de administratie, bestellingen op nemen, het magazijn ondersteunen en het organiseren van evenementen.

Momenteel zit ze in het laatste blok van het eerste jaar HBO commerciële economie, waar ze met een project bezig is. Het is een competitie met alle GMS-klassen. De opdracht is om een eigen hotel te creëren, renoveren, investeren en uiteindelijk ook winst in maken. Het (fictieve) hotel heet The Royal Palace en ze richten zich op de doelgroep die interesse heeft in exclusieve, luxe en prestigieuze hotels in het hart van Nederland. Hiervoor is het groepje nu ook een website via wix.com aan het maken, hier krijgen potentiële klanten een beter beeld krijgen van het hotel.

Als marketeer is het belangrijk om met nieuwe ideeën, benaderingen en oplossingen te komen. Met de studie Assistent Marketing Management in Suriname heeft Shanygne geleerd om out of the box te denken om zo het product het best op de markt te kunnen verkopen en bovendien de klant tevreden te stellen. Als marketeer heeft ze ook geleerd hoe ze het product moet promoten en het verhaal om het product heen aan de klant te verkopen. De klant koopt het product door het verhaal die de kopers vertellen.