Student Commerciële Economie op zoek naar een marketing gerelateerde meewerkstage!

Niek

Niek gaat graag aan de slag met alle marketing gerelateerde werkzaamheden binnen jouw bedrijf!

Dit is Niek

Mag ik je voorstellen aan Niek? Niek is een student Commerciële Economie die op zoek is naar een marketing gerelateerde meewerkstage per september. Zijn interesses gaan vooral uit naar de analytische kant van marketing en hij wil dan ook graag zijn opgedane kennis vanuit zijn opleiding toe gaan passen. Vanaf september kan Niek voor 20 weken lang 4 dagen per week mee gaan werken op de marketingafdeling.

Na het behalen van zijn vwo diploma heeft Niek de keuze gemaakt om HBO Commerciële Economie te gaan studeren. Niek wilde een universitaire studie volgend, maar wilde nog niet op kamers. Gelukkig heeft hij de keuze gemaakt om bij hem in de buurt te gaan studeren, aangezien hij nog geen moment spijt heeft gehad van zijn keuze. Dit zorgt er daarentegen wel voor dat hij voor zijn stage richting Amersfoort of Utrecht wil.

Tijdens zijn opleiding heeft Niek al veel kennis opgedaan en toegepast op marketing gebied. Hij moest voor zijn opleiding een businessplan schrijven, waarbij hij de volledige marketing van een klein bedrijf moest gaan opzetten van a tot z. Hierover is onderaan de pagina meer te vinden.

Niek wordt door zijn vrienden en familie omschreven als een sociale jongen waar je goed mee kan lachen. Naast zijn sociale karakter kan Niek de focus ook goed op zijn opleiding en werk leggen. Dit is dan ook de reden dat zijn opleiding hem zo goed vergaat. Woorden die Niek omschrijven:
- Fanatiek
- Sociaal
- Sportief
- Leergierig
- Doorzettingsvermogen

Dit kan Niek voor je doen

✔ SEO/SEA
✔ Marketing uitingen bedenken
✔ Online marketing
✔ Onderzoek doen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Niek heeft in het eerste jaar van zijn opleiding commerciële economie ervaring opgedaan in het onderzoek doen naar de interne en externe omgeving van een relatief jong bedrijf. Niek zijn taak in deze opdracht was het overzicht houden in het team en de planning maken. Plannen is iets wat Niek goed kan en de planning was ook goed achteraf gezien

Ook heeft Niek ervaring in het geven van online marketingadvies aan een kledingbedrijf. Hierin had Niek dezelfde taken en verantwoordelijkheden als in het hierboven beschreven project. Vooral het werken in teamverband ging bij deze opdracht erg goed.