Rinske studente Commerciële Economie op zoek naar een afstudeerstage in de sales/accountmanagement!

Rinske

Rinske kan naast het uitvoeren van onderzoek, 3 tot 4 dagen op sales gebied meewerken!

Dit is Rinske

Mag ik je voorstellen aan Rinske (23)? Een studente Commerciële Economie die op zoek is naar een commerciële afstudeerstage. Vanaf februari is Rinske op zoek naar een afstudeerstage waar zij ongeveer 3 dagen mee kan werken op de salesafdeling. Naast haar werkzaamheden kan Rinske onderzoek doen naar het huidige sales proces en hoe verschillende processen efficiënter ingericht kunnen worden.

Voor de opleiding Commerciële Economie heeft Rinske Bestuurs-en Organisatiewetenschappen gestudeerd aan de VU. Tijdens deze opleiding kreeg zij het gevoeld, dat de opleiding erg zweverig was en er geen doel achter de stof zat. Zij zocht eerder een opleiding, waarvan zij op voorhand wist wat er van haar verwacht werd. Zo is Rinske bij Commerciële Economie uitgekomen. Doordat zij vwo heeft gestudeerd duurt haar opleiding drie jaar in plaats van vier. Tijdens haar opleiding is Rinske er snel achter gekomen dat sales haar het meeste interesseert en het lijkt haar dan ook tof om die richting op te gaan.

Tijdens haar opleiding heeft Rinske in het 3e jaar stage gelopen bij een recruitment bureau. Dit was bij een snel groeiende organisatie, waar zij onderdeel was van het recruitment team. Haar focus lag op de werving en selectie van kandidaten, naast het onderzoek dat zij heeft uitgevoerd. De focus binnen het onderzoek lag op hoe de organisatie de komende jaren vijf nieuwe werknemers per jaar kunnen werven. Momenteel werk Rinske nog bij deze organisatie, maar zij is er wel achter gekomen dat zij voor haar afstudeerstage het liefst de sales richting op wil. Dit wil zij het liefst doen bij een grote organisatie, waarbij haar werkzaamheden niet te eentonig zijn.

Rinske wordt door haar vrienden en familie vooral omschreven als een praatjesmaker die houdt van gezelligheid. Zij is lekker recht door zee en zegt waar het op staat. Wat samenkomt in hoe zij als een betrouwbaar type wordt omschreven. Woorden die Rinske omschrijven:
- Mensenmens
- Doorzetter
- Gezellig
- Houdt van uitdaging
- Reflecterend

Dit kan Rinske voor je doen

✔ 3 tot 4 dagen per week meewerken
✔ Sales/accountmanagement
✔ Warme en koude acquisitie
✔ Onderzoek uitvoeren richting commerciële processen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Rinske heeft vanaf haar 15e altijd in de juwelier in Veenendaal gewerkt. Dit is een familiebedrijf en daar heeft zij van jongs af aan geleerd om luxe sieraden te verkopen. Het inschatten van de wensen en behoeften van de klanten was daarbij heel belangrijk en dat heeft Rinske daar goed onder de knie gekregen.

Vorig jaar heeft Rinske stage gelopen bij Talent Associates, een recruitment bureau in Amsterdam. Hier had Rinske het erg goed naar haar zin en daar is zij blijven werken. Hier kwamen haar ervaringen die zij geleerd heeft in de juwelier goed van pas. Rinske heeft een goede band met haar collega's en ook het werk doet zij met succes. Voor haar volgende stage zoekt Rinske een stage binnen de salesafdeling van een groot, dynamisch bedrijf en liever geen recruitment meer.