Jesse, een student Commerciële Economie per direct op zoek naar een bijbaan!

Jesse

Dit is Jesse

Ik wil je graag voorstellen aan Jesse!

Jesse is een student Commerciële Economie en zit op dit moment in zijn laatste fase van zijn studie. Jesse is op per direct op zoek naar een uitdagende bijbaan van ongeveer 8 tot 12 uur in de week. Jesse gaf aan interesse te hebben in Online Marketing!

Jesse is een jonge, enthousiaste student die graag naast zijn studie leuke dingen doet met zijn vrienden. Hij houdt er daarnaast ook erg van om te kijken naar verschillende sporten. Hij is een groot voetbal fan en volgt ook de formule 1 op de voet!

Jesse is na het halen van zijn middelbare school diploma begonnen met de MBO opleiding Pedagogisch medewerker. Hij wilde namelijk vroeger altijd Engels docent worden en het leek hem een logische stap om hierin ook wat Pedagogische ervaring op te doen. Echter bleek de studie toch niet zo goed bij hem te passen. Hij heeft wel zijn MBO diploma gehaald omdat hij graag verder wilde studeren. Omdat Jesse, na het halen van zijn MBO opleiding, toch nog veel interesse had in de Engels taal had hij ervoor gekozen om te beginnen met de HBO opleiding International Business & Management. Hij kwam er alleen in het eerste jaar achter dat het voor hem een te grote stap was.
Uiteindelijk heeft Jesse ervoor gekozen om te beginnen met de studie Commerciële Economie . Hij vertelde mij dat hij erg goed op zijn plek zit op dit moment en hij kijkt ernaar uit om een studie gerelateerde bijbaan te vinden die goed bij hem past.

Middels zijn studie, projecten en eerdere stages heeft Jesse al enige ervaring met Online Marketing. Zo heeft hij onder andere ook gewerkt met SEO/SEA, Wordpress, Mailchimp en Photoshop.

Naast dat Jesse nu op zoek is naar een passende bijbaan, gaat hij vanaf september starten aan zijn afstudeerstage. Jesse gaf aan dat het voor hem zeker een mogelijkheid kan zijn om dit ook bij hetzelfde bedrijf te doen, mocht dat voor beide kanten interessant zijn!

Woorden die Jesse omschrijven:
✔ Nieuwsgierig
✔ Behulpzaam
✔ Sociaal
✔ Optimistisch

Daarnaast geeft Jesse eerlijk aan dat hij soms wat direct kan zijn, ik zou zeggen dat zit misschien een beetje in de Rotterdamse mentaliteit maar Jesse gaf aan zich hier wel van bewust te zijn. Hij legde aan mij uit dat het soms wat direct over kan komen maar dat dit zeker niet altijd de bedoeling is!

Dit kan Jesse voor je doen

✔ Meewerken op de marketing afdeling
✔ 8 tot 16 uur inzetbaar in de week
✔ Ervaring met onder andere: SEO/SEA, Wordpress, Mailchimp en Photoshop

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jesse heeft nu twee stages gehad op marketing gebied. De eerste was een marketingcommunicatierapport opstellen voor Facilicom Solutions. Dit rapport heeft Jesse volledig zelf opgesteld door fieldresearch en deskresearch te combineren tot een geheel rapport. Ook heeft Jesse een stage gehad bij LabMakelaar Benelux BV als marketing stagiair. De taken van Jesse waren: het bijhouden van de website, het bewerken van foto's in Photoshop, het schrijven van teksten, wekelijkse mailing versturen, het voorbereiden van beurzen, etc. Jesse heeft ook binnen zijn stage een duurzaamheidsonderzoek gehouden binnen de klantengroepen van het bedrijf. Hierin zijn bepaalde adviezen naar voren gekomen waar het bedrijf ook daadwerkelijk wat mee heeft gedaan. Deze stage heeft Jesse doorgetrokken in de functie marketing medewerker. Tijdens zijn studie heeft Jesse meerdere schoolprojecten gehad op marketing, marketingcommunicatie en sales gebied. Jesse heeft kortgeleden zijn minor Consultancy en Ondernemerschap behaald. Hierin heeft hij een adviesbureau opgericht op gebied van duurzaamheid voor de kleine bakker in Rotterdam. Hierin kwamen alle aspecten naar voren omtrent het ondernemen en adviseren van bedrijven. Hij was hierin voorzitter (van de groep) en heeft leidende kwaliteiten getoond.