Ilse is een hbo studente event management en per februari op zoek naar een stage voor de periode van 18 weken, 4 dagen per week.

Ilse

Ilse kan diverse werkzaamheden oppakken op marketing en communicatie gebied.

Dit is Ilse

Graag stel ik je voor aan Ilse!

Voor de huidige opleiding heeft Ilse mbo niveau 4 event management afgerond. In het begin vond ze moeilijk in te schatten wat ze ervan kon verwachten. Uiteindelijk kwam ze erachter dat het wel goed bij haar aansloot. Met name diverse dingen regelen en organiseren vond ze erg fijn. Ook naast haar studie is Ilse altijd diegene die activiteiten, feesten etc. weet te organiseren.

Ook heeft ze tijdens haar mbo studie al praktijkervaring op gedaan. Zo heeft ze als marketing stagiair gewerkt binnen een organisatie. Hierbij heeft ze diverse marketing taken opgepakt, denk hierbij aan de social media kanalen, nieuwbrieven, content creatie, flyers ontwikkelen etc.

Toen ze deze studie had afgerond wilde ze graag nog door studeren, ook omdat ze studeren sowieso leuk vond om te doen. En ze merkte dat ze meer in haar mars had dan enkel mbo.

Naast haar studie werkt zij ook regelmatig op de markt in Bunschoten. Daar zijn het vaak lange dagen van 06:00 - 18:00, maar Ilse is niet vies van hard werken en heeft er plezier in!

Per februari 2022 zoekt Ilse een meewerkstage richting marketing en communicatie in combinatie met events. Zij vindt het vooral belangrijk dat ze echt onderdeel van het bedrijf is en waarde kan toevoegen.

Dit kan Ilse voor je doen

- content creatie
- social media
- zich bezig houden met evenementen organiseren
- klantcontact

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ilse heeft in april 2021 voor een schoolopdracht een fundraising evenement georganiseerd voor Stichting Parkinson fonds. Hierbij heeft Ilse €1000 euro opgehaald en als eind resultaat van haar begeleider een 10 gekregen als cijfer.

In 2017 heeft Ilse stage gelopen bij city marketing Hecht Spakenburg en heeft daar de Spakenburgse dagen gecoördineerd.

Ilse heeft tijdens haar stage bij Market food Group de volledige Social media van bakkerij 't Stoepje en Le Perron onderhouden en heeft voor de rebranding gezorgd op de Social media kanalen.