Gedreven studente Commerciële Economie op zoek naar een afstudeerstage per februari!

Tessa

Tessa kan aan de slag met een marktonderzoek, verkoopplan of een ander marketing/sales gerelateerd vraagstuk

Dit is Tessa

Ik stel je graag voor aan Tessa!

Tessa is een vierdejaars Commerciële economie studente die per februari op zoek is naar een afstudeerstage. Vanaf deze periode is Tessa 5 dagen in de week beschikbaar om zich te richten op een onderzoek voor jullie organisatie. Tessa woont in Nieuwegein en reist met het openbaar vervoer. Indien een reiskostenvergoeding geboden word zou ze ook met de auto kunnen komen.

Na de middelbare school begon Tessa op 16 jarige leeftijd met de opleiding International Business. Al snel merkte ze dat dit haar niet helemaal lag waardoor ze stopte met deze studie. Na een tijdje gewerkt te hebben is ze begonnen met de opleiding Commerciële economie. Dit omdat marketing en sales haar aanspraken. Als ze terug kijkt heeft ze nu zeker de juiste keuze gemaakt.

Ze vindt het voornamelijk interessant om consumentengedrag te observeren. Gedurende haar opleiding heeft Tessa gewerkt aan een leuk project. Ze moest aan de slag met een verkoopplan. Hiervoor heeft ze onderzoek gedaan, een analyse gemaakt waar de organisatie staat, welke markten interessant zijn om te betreden, hiervoor partners gesproken en tot slot een implementatieplan gemaakt. Ook werd er een advies gegeven aan het bedrijf welke vakgebieden binnen de sector het best benadert konden worden en welke kansen van slagen er binnen deze gebieden lagen.

Haar stage heeft Tessa gedaan in Zuid-Afrika. Gedurende haar stage heeft ze zich bezig gehouden met een onderzoek naar de behoeftes in Kaapstad betreffende een nieuw internaat in een sloppenwijk. Hierbij werden de behoeften in kaart gebracht en werd er ook gekeken naar het financiële aspect wat hierbij kwam kijken!

Voor een ander project heeft Tessa een marketing/communicatieplan geschreven voor een startup omtrent een duurzaam sportproduct!

Tessa werkt momenteel op de klantenservice afdeling bij een leasemaatschappij waardoor ze veel in contact staat met klanten. Dit vindt ze vanaf jongere leeftijd al leuk om te doen. Hiervoor is ze 5 jaar teamleider geweest in een supermarkt!

Tessa is een zelfstandig persoon met een analytische blik! Ze houd van ondernemen en is daarnaast ambitieus en leergierig. Tessa kwam op mij over als een sociaal en gezellig persoon!

Zou Tessa bij jullie kunnen afstuderen?


Dit kan Tessa voor je doen

- Verkoopplan
- Marktonderzoek
- Marketing/communicatieplan