Gedreven commerciële economie student op zoek naar een afstudeerstage per februari

Timo

Timo kan helpen bij verschillende aspecten van de online marketing en heeft sales ervaring.

Dit is Timo

Maak kennis met Timo. Deze commerciële economie student is op zoek naar een afstudeerstage per februari. Hij gaat ondersteuning bieden richting de marketing, zoals met SEO/SEA, Google Ads en socials. Timo is bereid om 2 dagen in de week mee te werken naast zijn afstudeeropdracht. Deze opdracht wil hij graag richting op een (online) strategische marketingplan.

Timo is een gedreven VMBO-T leerling en is doorgestroomd naar het HBO. Op het MBO heeft hij de opleiding ondernemerschap en retailmanager gevolgd. De opleiding was erg gericht op het starten van een eigen onderneming. Dit kwam voor Timo te vroeg. Hij heeft de logische vervolgstap gemaakt naar commerciële economie. De studie verloopt zonder problemen.

Timo dacht altijd dat hij de sales kant op zou gaan. Tijdens het derde studiejaar kwam hij erachter dat sales minder bij hem past. Dit komt uit taken als koude acquisitie. Het verkopen zelf vind hij erg leuk. Vandaar dat Timo zich tijdens zijn minor ging focussen op het marketing. Hij vindt het leuk om producten zo aan te bieden en consumenten warm de organisatie binnen te laten komen. Hierbij heeft Timo interesse in de nuromarketing en dat gaat hij verder zetten na de studie in een master.

Timo is verder een echte teamspeler en vindt samenwerken de leukste werkvorm. Hij is gedreven en loyaal in combinatie met leergierigheid. Vandaar dat Timo wil gaan werken na de studie een masterstudie ernaast. Verder is hij een vrolijke student, die graag een leuke sfeer creëert. Een valkuil voor Timo kan ontstaan als er te veel eentonige werkzaamheden zijn kant op komen. Dan activeert zijn andere karakter eigenschap om door te zetten, maar wel te zoeken naar alternatieve om het toch interessant te houden.

Timo heeft ervaring met verschillende programma's, zoals Google Analytics en office pakketen. Hij heeft een goede Nederlandse en Engelse taalbeheer.

Dit kan Timo voor je doen

- Online marketing met:
Social media
SEO/SEA
Google Ads

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Omschrijf hier in maximaal 2 korte alinea's de (werk/project/stage) ervaring van de kandidaa