Ervaren Commerciële Economie student Jethro, op zoek naar een marketing gerelateerde afstudeerstage!

Jethro

Jethro gaat aan de slag met marketing gerelateerde werkzaamheden en kan een commercieel plan schrijven!

Dit is Jethro

Maak kennis met Jethro (21 jaar)! Een student Commerciële Economie die per direct op zoek is naar een afstudeerstage. Voor een periode van 20 weken zal hij 2 tot 3 dagen meewerken en de overige dagen aan zijn onderzoek besteden. Zijn voorkeur gaat uit naar een marketing gerelateerd onderzoek, waarbij hij ook werkzaamheden binnen diezelfde richting wil uitvoeren.

Nadat Jethro in 2017 zijn HAVO heeft afgerond is hij direct verder gegaan met de opleiding Commerciële Economie op De Haagse Hoogeschool. Jethro zocht een opleiding die actueel is en waarmee hij ook in kon spelen op de toekomst. De keuze voor Commerciële Economie was vervolgens snel gemaakt. Sinds de start van zijn opleiding heeft hij hier nog geen moment spijt van gehad. Binnen zijn opleiding heeft hij de keuze gemaakt voor ondernemerschap, waarbij hij ook een eigen bedrijf heeft opgezet. Dit was een cateringbedrijf binnen de Surinaamse keuken, waar hij daadwerkelijk omzet mee heeft gedraaid.

Tijdens zijn stage heeft Jethro bij een bedrijf gewerkt dat actief is in de audiovisuele markt, waar hij eerst als stagiair marketing heeft gewerkt en vervolgens als marketeer aangebleven is. Bij dat bedrijf heeft hij de website opnieuw opgebouwd en overzichtelijk gemaakt. Hij heeft ook meegeholpen aan het bouwen van de website die de overheid heeft gebruikt voor het monitoren van de vaccins. Daarnaast heeft hij video's gemonteerd, campagnes uitgewerkt, social mediakanalen bijgewerkt en Photoshop gebruikt. Dit is uiteindelijk dan ook een hobby van hem geworden, waar hij vaak mee bezig is.

Verschillende programma's waar Jethro goed mee overweg kan zijn:
- Adobe premier
- Photoshop
- MailChimp
- Wordpress

Naast zijn opleiding is Jethro altijd bezig geweest met het uitbreiden van zijn CV, wat ook terug te zien is. Hij heeft een aantal banen gehad en weet daardoor waar zijn interesses liggen. Daarnaast geeft Jethro wel aan dat hij eerder aan de bel moet trekken, wanneer hij het te druk heeft (maar is hiervan bewust). Woorden die Jethro verder omschrijven:
- Gedreven
- Leergierig
- Ambitieus
- Sociaal


Dit kan Jethro voor je doen

✔ Een marketing gerelateerde onderzoek doen
✔ Ondersteunen op de marketingafdeling
✔ Een website optimaliseren
✔ Werken met social media

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

- Tijdens zijn tweedejaarsstage heeft Jethro uitgebreid marktonderzoek gedaan voor PTC Jetting, dochterbedrijf van ID-TEC, die nog zoekende was naar zijn plek binnen de cavitatiereinigingsmarkt.

- Tijdens zijn werkzaamheid bij NFGD Audiovisual heeft Jethro de de nieuwe website (front-end) ingericht en gelanceerd. Ook heeft hij hier door vele uren zelfstudie veel praktijkkennis opgedaan op het gebied van marketing;

- Beelden schieten, videomontage en kleurcorrectie
- Photoshop, Adobe Première > maken van flyers, folder, leaflets etc.
- Opzetten van campagnes middels Mailchimp
- Social Media campagnes
- Schrijven van wekelijkse socials, reference cases en vacatures

- Momenteel maak Jethro diversen projecten zoals ondernemingsplannen, marketingstrategieëen, marktonderzoeken, verkoopplannen etc. voor studenten die er moeite mee hebben en hulp nodig hebben. Zo verdient hij wat bij, traint hij zichel m.b.t. marketing en helpt hij tegelijkertijd studenten.