Afgestuurde HBO commerciële economie student op zoek naar een bijbaan

Ciara

Ondersteunen met marketing en communicatie gerelateerde werkzaamheden

Dit is Ciara

Dit is het profiel van Ciara uit Purmerend. Gezien Ciara recentelijk is afgestuurd en ze haar bijbaan bij de H&M leuk vindt, maar toch liever wat studiegerelateerd wil doen is ze opzoek naar een bijbaan marketing/ communicatie. In september start Ciara met haar pre-master business administration dus het is voor haar nog niet helemaal duidelijk hoeveel uren ze daarnaast kan werken. Ze verwacht dat dit minimaal 8u per week zal zijn, oplopend tot wellicht 12 of 14 (het liefst verdeeld over de week). Over het aantal uren per week kan Ciara mij binnenkort meer vertellen.

Na het afronden van de HAVO op haar 16e, startte Ciare met de HBO opleiding Commerciële Economie. Een breed georiënteerde opleiding waar ze nog redelijk wat kanten in uit kon, echter weet ze sinds het tweede studiejaar eigenlijk al dat ze richting marketing / communicatie wilt. In die richting heeft ze dan ook haar opleiding ingestoken met twee stages en een specialisatie vak b2b content marketing. Verder heeft ze ook een minor fashion & marketing innovation aan het AMFI gevolgd.

Zoals eerder vermeld en je onderaan het profiel en in het CV van Ciara kan lezen heeft ze twee marketing/ communicatie stages afgerond. Haar eerste stage (de meewerkstage) deed ze bij een fashion bedrijf. Een erg verantwoordelijke stage waar ze veel geleerd heeft. Hier heeft ze onder andere werkzaamheden verricht als bijhouden social media, content bedenken en creëren, het schrijven van de nieuwsbrief, ondersteunen bij andere marketing acties. Of te wel een erg brede en leerzame stage! Ze heeft na het afronden van de stage zelfs een parttime baan aangeboden gekregen, waar Ciara tot de start van het nieuwe studie jaar met erg veel plezier heeft gewerkt. De tweede stage, de afstudeerstage, werd ingestoken als een onderzoekstage. Ze heeft zich tijdens dat semester bezig gehouden met de conversies van de webshop van het stagebedrijf en het uitbrengen van een advies ter verbetering daarvan. Ook de customer journey heeft ze onder de loep genomen.

Naast studie en werk houdt Ciara ervan om te dansen en dit doet ze op internationaal wedstrijd niveau. Gezien ze half Iers is danst ze graag de Ierse dans en spreekt ze goed Engels. Andere woorden die Ciara omschrijven zijn:
- Teamplayer
- Zelfstandig
- Doelgericht
- Communicatief vaardig
- Initiatief tonend

Geïnteresseerd in een kennismaking met Ciara? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Ciara voor je doen

✔ Ondersteunen met marketing en communicatie werkzaamheden
✔ Bijhouden van socials
✔ Content creëren (dmv bijv. Adobe Photoshop, Premiere Pro of Canva)
✔ Minimaal 8 uur per week beschikbaar

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ciara heeft in haar derde jaar stage gelopen bij een kledingbedrijf. Hierbij heeft Ciara diverse taken uitgevoerd zoals het creëren van content voor social media platformen en het opstellen van nieuwsbrieven tot het bijhouden en optimaliseren van de webshop en online sample sales organiseren.

Als afstudeeropdracht heeft Ciara voor een kledingwinkel een marketingcommunicatieplan opgesteld. Hierbij heeft Ciara onderzoek gedaan naar de mogelijke klantreis die de klant doorloopt en hoe vindbaar de winkel online is. Dit adviesrapport is beoordeeld met een 8 gemiddeld.

Tijdens de opleiding commerciële economie heeft Ciara verschillende vakken gevolgd. Voor haar minor heeft Ciara fashion & marketing innovation aan de AMFI gestudeerd. Hier heeft Ciara verschillende hedendaagse kwesties behandeld evenals de snel evoluerende wereld van retail en digitale marketing. Daarnaast heeft Ciara in jaar 4 het keuze vak B2B content marketing gevolgd waar zij heeft geleerd hoe een bedrijf zich kan positioneren binnen LinkedIn.