Sjoerd is een hbo student Bouwkunde en per september op zoek naar een stage voor de periode van 20 weken.

Sjoerd

Sjoerd kan diverse bouwkundige werkzaamheden oppakken binnen de organisatie.

Dit is Sjoerd

Graag stel ik je voor aan Sjoerd!

Na het behalen vond hij het lastig om een studiekeuze te maken. Gezien hij graag creatief bezig is koos hij eerst voor de mbo studie grafisch vormgeven. Die studie vond hij erg interessant, maar niet genoeg om daar ook het werkveld in mee te gaan. Ook wilde hij nog graag door gaan studeren. Omdat hij vroeger altijd ook bezig was met huizen tekenen en een liefde heeft voor architectuur, koos hij de hbo opleiding bouwkunde. Hij heeft het erg naar zijn zin en vind ook ontwerpen en architectuur interessant.

De volgende vier woorden omschrijven Sjoerd:

- communicatief
- leergierig
- ambitieus
- creatief

Naast zijn studie heeft hij een bijbaan in de bouw, als klusjesman/timmerman. Ondanks dat hij op het hbo zit, is Sjoerd niet vies om zelf ook "de handen uit de mouwen te steken".

Per september zoekt hij een uitdagende stage voor de periode van 20 weken, vijf dagen per week. Hij staat open voor diverse mogelijkheden, wel heeft hij een voorkeur voor de architectuur.

Dit kan Sjoerd voor je doen

- Kan werken met Autocad en Revit
- Ontwerpen
- Richting architectuur

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Sjoerd heeft in zijn tweede jaar een project gedaan met drie andere studiegenoten over het ontwerpen van het elektrische auto museum. Waar de geschiedenis van de elektrische auto werd toegelicht. Deze moest aan een aantal eisen voldoen waaronder de belangrijkste was dat er geen kunstmatig licht werd gebruikt dus alleen daglicht. Sjoerd zijn rol in dit project was als architect en heeft hier dan ook het ontwerp gemaakt.

In Sjoerd zijn eerste jaar heeft hij een project gedaan met weer 3 andere studiegenoten over het zelfvoorzienend maken van een woning. Ze hebben een woning ontworpen die dus vrijwel geheel zelfvoorzienend was met betrekking tot de watervoorziening, warmtevoorziening, elektriciteit en daglicht.