Jade, een student Bouwkunde op zoek naar een bijbaan die kan worden vervolgd in een stage!

Jade

Dit is Jade

Maak kennis met Jade! Student Bouwkunde die vanaf augustus op zoek is naar een bijbaan voor minimaal 16 uur per week. De werkzaamheden die Jade tijdens haar bijbaan zal verrichten, wil zij graag vervolgen tijdens haar stage vanaf februari. Jade zou zich bezig kunnen houden met werkvoorbereiding, calculatie en administratieve werkzaamheden.

Jade heeft haar interesse in Bouwkunde pas ontwikkeld toen zij ging verhuizen. Het huis waar zij gingen wonen was eerst een schuur en is vervolgens verbouwd tot een woonhuis, waarbij zij de verschillende stappen in het bouwproces erg interessant vond. Na de opleiding Bouwkunde wil Jade dan ook graag de master Architectuur gaan volgen.

Vanuit haar eerdere stage heeft Jade al ervaring opgedaan. Zo heeft zij stagegelopen bij een bouwbedrijf, waar zij zich bezig heeft gehouden met calculatie en het maken van de uitvoeringsplanning. Hierdoor wil zij ook graag een bijbaan, waarbij zij haar ervaring kan gebruiken en de opgedane kennis daadwerkelijk in de praktijk kan toepassen. Daarnaast zou zij het leuk vinden om vanuit haar bijbaan ook stage te gaan lopen bij hetzelfde bedrijf.

Jade staat bekend als een doorzetter, ook al zit zij er doorheen gaat zij er alsnog vol voor. Daarnaast is zij ook altijd bereidt om hulp te bieden en brengt zij een gezelligheid met zich mee. Jade merkt wel dat zij op sommige momenten te perfectionistisch kan zij, waardoor zij veel tijd stopt in een relatief klein project. Woorden die Jade omschrijven:

- Geordend
- Sociaal
- Creatief
- Sportief
- Oprecht

Dit kan Jade voor je doen

✔ Werken met Autocat, Refit en MS Projects
✔ Administratie, calculatie en werkvoorbereiding
✔ 16 uur per week beschikbaar
✔ Ondersteunen waar nodig

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jade heeft een half jaar stage gelopen op een calculatie afdeling bij een bouwbedrijf. Zij heeft toen geholpen met het maken van de directe kosten van een inschrijfbegroting. Ook heeft zij bij één project geholpen met het maken van een uitvoeringsplanning. Hiermee heeft zij ervaring op gedaan met het programma MS Project.