Gedreven bouwkunde student op zoek naar een afstudeerstage per februari

Lara

Lara helpen bij het tekenen van ontwerpen, zoals gebouwen, kantoorpanden en bedrijfshallen

Dit is Lara

Maak kennis met Lara. Deze bouwkunde student is op zoek naar een afstudeerstage per februari. Ze kan ondersteuning bieden op een onderzoek op gebied van de bouw. Lara is 20 weken beschikbaar tijdens de afstudeerstage. Ze kan 1 dag meehelpen binnen de organisatie en zal de rest van de tijd de focus willen leggen op haar opdracht. Deze opdracht zal ze samen uitvoeren met haar duo partner en samen kunnen ze een mooi onderzoek uitvoeren met nuttig advies.

Lara begonnen op de havo op het gebied van economie en maatschappij. Hieruit is de keuze gevallen op een vervolgstudie financiële service management. Ondanks goed te zijn in economie was te veel economie. Het juridische onderdeel van de studie was interessant, dus de vervolgstap was sociaal jurist. Dit was ook niet de keuze waar Lara warm van werd. Toen kwam haar keuze van bouwkunde toch terug. Dit was raak en nu zit ze in het laatste jaar en heeft ze een super leuke bijbaan in de bouwkunde.

Lara vindt tijdens de opleiding vooral het tekenen met Revit leuk. Haar Revit skills geeft ze dan ook een 8. Het uitdenken en tot leven zien komen van een creatie geeft haar energie. Daarnaast vindt Lara het leuk om iets te moeten ontwerpen. Tijdens haar stage zou ze dan ook graag werken met een ontwerp/teken opdracht. Verder kan ze werken met Canva, Autocat en Excel

Lara heeft een rustig karakter en gaat geordend door het leven. Ze is leergierig ingesteld en doet graag alles zo goed mogelijk. Dit kan ook gelijk haar valkuil zijn. Ten slotte is Lara vriendelijk in de omgang en vindt het leuk om te werken aan projecten.

Heeft jullie organisatie een leuke opdracht voor Lara en haar partner.

Dit kan Lara voor je doen

- Ontwerpen
- Tekenen in Revit
- Bouwkundig advies geven
- Onderzoek