Tijn is een hbo student technische bedrijfskunde en per september op zoek naar een stage voor de periode van 20 weken.

Tijn

Tijn kan diverse (technische) processen optimaliseren.

Dit is Tijn

Graag stel ik je voor aan Tijn!

Tijn (20) is een hbo student technische bedrijfskunde en per september op zoek naar een stage voor de periode van 20 weken. Tijn kan die dagen per week actief zijn voor de organisatie. De overige dagen heeft hij les op school.

Hij heeft voor de studie technische bedrijfskunde gekozen omdat het een brede studie is en het technische aspect spreekt hem ook erg aan.

Tijdens zijn studie heft hij ook al een eerdere stage afgerond. Hier heeft hij een procesoptimalisatie uitgevoerd bij een bedrijf actief in hout.

Ik heb Tijn leren kennen als een zeer sociale en communicatief vaardige student. Per september zoekt hij een stage richting procesoptimalisate. Bij voorkeur bij een productiebedrijf, technisch bedrijf of een bedrijf actief in logistiek.

Dit kan Tijn voor je doen

- Procesoptimalisatie uitvoeren
- Overige technisch bedrijfskundige werkzaamheden oppakken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijn heeft stage gelopen bij een snelgroeiend bedrijf. Dit bedrijf produceert milieuvriendelijk, onderhoudsarm en vormstabiel hout dat goed verwerkbaar is. Dit doen ze door het hout te platoniseren. Omdat het een zeer snelgroeiend bedrijf is was er de wens om de mogelijkheden te onderzoeken om de beladingsgraad van het platoniseerproces te optimaliseren, vereenvoudigen en meer inzichtelijk te maken. Hier is Tijn samen met een medestudent mee aan de slag gegaan. Allereerst werd een plan van aanpak opgesteld. Op basis van dit plan, hebben zij onderzoek gedaan en interviews afgenomen zodat knelpunten en wensen duidelijk werden. Daarna is Tijn samen met zijn medestudent mogelijkheden gaan bedenken om het platoniseerproces te optimaliseren alsmede de planning te vereenvoudigen. Hierna zijn zij met een adviesrapport gekomen. Zijn stage heeft die uiteindelijk afgerond met een 8.