Studente Bedrijfskunde op zoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Anouk

HRM-gerelateerde werkzaamheden op zich nemen en daarnaast onderzoek doen!

Dit is Anouk

Mag ik je voorstellen aan Anouk? Een student Bedrijfskunde die voor haar opleiding op zoek is naar een afstudeerstage van 20 weken vanaf september. Haar voorkeur gaat uit naar HRM-gerelateerde werkzaamheden, waar zij al eerdere ervaring mee heeft vanuit haar meewerkstage. Tijdens de afstudeerstage van 20 weken gaat Anouk 2 tot 3 dagen meewerken en de andere dagen aan haar scriptie besteden.

Voordat Anouk bedrijfskunde is gaan studeren, is Anouk van het Atheneum naar MBO Manager/Ondernemer gegaan. Dit is een opleiding van 3 jaar die zij in 1,5 jaar heeft afgerond. Vervolgens was haar plan om Internationale Bedrijfskunde te gaan studeren, maar doordat zij een ongeluk heeft gehad, is zij een tijd uit de roulatie geweest. Nadat zij volledig hersteld is is zij direct begonnen met de opleiding Bedrijfskunde, omdat dit een brede opleiding is die binnen ieder bedrijf toegepast kan worden. Momenteel zit Anouk voor haar minor in het buitenland, waar zij zich bezighoudt met internationale relaties, politiek, marketing en economie. Hier haalt zij veel voldoening uit en heeft zij ook de interessante onderdelen van studeren teruggevonden.

In het derde jaar van haar opleiding heeft Anouk al een HRM-gerelateerde stage gelopen. Daar heeft zij binnen een bedrijf de volledige HRM afdeling opgezet en draaiende gehouden. Zij heeft veel geleerd van die stage en wil daarom graag diezelfde kant op als afstudeerstage. Om vervolgens de eerder opgedane ervaring in de praktijk toe te kunnen passen.

Op persoonlijk vlak staat Anouk vooral bekend als iemand die altijd zichzelf blijft, ook al zit zij momenteel in het buitenland. Zij is er altijd voor haar vrienden en familie. Anouk geeft wel aan dat zij soms ongeduldig kan zijn, wat vooral te maken heeft met of iemand iets van haar aanneemt en naar haar luistert. Zij probeert hier wel aan te werken, door rustig te blijven en goed te redeneren waarom het haar advies is. Woorden die Anouk omschrijven:
- Assertief
- Gezellig
- Zelfstandig
- Professioneel
- Enthousiast

Dit kan Anouk voor je doen

✔ Recruitment gerelateerde werkzaamheden
✔ 2 tot 3 dagen per week meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Anouk heeft voor de startup Awaves samen met vier studenten onderzoek gedaan naar nieuwe target groepen. Awaves ontwikkeld een Artificial Intelligence DJ. In de periode van 6 maanden was Anouk verantwoordelijk voor het marktonderzoek die bestond uit kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Er is onder andere een grote hoeveelheid interviews afgenomen, getranscribeerd, gecodeerd en geanalyseerd. Daarnaast was Anouk verantwoordelijk voor het fieldresearch in de vorm van “koud” bellen en het “koud” bezoeken van relevante interessante bedrijven. 

Het onderzoek, goed voor 25 ECTS, heeft Anouk afgerond met zeer positieve feedback van de opdrachtgever:
* 8,6 gemiddeld | Adviseren, Communicatie met externen, Communicatie me tin
* 8,3 gemiddeld | Lijst van 11 skills
* Algehele beoordeling met daarin complimenten voor kritische houding, sociale vaardigheden, commerciële instelling en ambitie