Ozan, een student Bedrijfskunde op zoek naar een afstudeerstage per februari!

Ozan

Dit is Ozan

Ik wil je graag voorstellen aan Ozan, een student Bedrijfskunde op zoek naar een passende afstudeerstage. Zijn interesse ligt vooral bij procesoptimalisatie in de brede zin van het woord. Ozan kan 6 februari beginnen met zijn stageperiode, waarin hij 20 weken lang aan de slag gaat bij zijn toekomstige stagebedrijf. Tijdens deze 20 weken zal hij 2,5 dag in de week aan zijn onderzoek werken. De overige 2,5 dag zal Ozan beschikbaar zijn om mee te werken binnen de organisatie!

Ozan is een rustige maar vrolijke student. Hij is een groot voetbalfan en kijkt daarnaast ook graag naar Basketbal. In zijn vrije tijd spreekt hij ook graag af met vrienden en is hij een tijdje geleden zijn eigen onderneming gestart. Hij heeft daarbij een webshop opgezet voor telefoon accessoires.

Ozan is na het behalen van zijn middelbare school diploma begonnen met de opleiding Small Business en Retail management. In zijn eerste jaar kwam hij net een paar puntjes te kort om door te gaan naar het tweede jaar en is daarom geswitcht naar de opleiding Bedrijfskunde. De studie Bedrijfskunde sprak Ozan erg aan omdat het breed georiënteerd is. Op dit moment zit hij in zijn eindfase van de studie. Hij kijkt ernaar uit om af te studeren en samen met zijn toekomstige stagebedrijf een leuke periode tegemoet te gaan!

Middels zijn studie, projecten en eerdere stages heeft hij al enige ervaring opgedaan met onder andere Engage Process, Microsoft programma's en verschillende boekhoud programma's. Tijdens zijn afstudeerstage lijkt het Ozan erg interessant om verschillende processen binnen de organisatie te onderzoeken en daar een advies over te maken!

Woorden die Ozan omschrijven:
✔ Behulpzaam
✔ Denkt graag outside the box
✔ Analytisch
✔ Creatief

Dit kan Ozan voor je doen

✔ 2,5 dag meewerken binnen de organisatie
✔ Onderzoek uitvoeren op het gebied van procesoptimalisatie
✔ Denkt graag outside the box