Juryemier, een student Bedrijfskunde druk op zoek naar een afstudeerstage!

Juryemier

Emier kan een waardevol onderzoek uitvoeren waardoor een proces verbetert kan worden!

Dit is Juryemier

Mag ik je voorstellen aan Juryemier (afgekort Emier)? Emier, een student Bedrijfskunde op zoek naar een afstudeerstage vanaf februari voor 20 weken. Tijdens deze afstudeerstage is Emier 2 a 3 dagen beschikbaar om mee te werken. De overige dagen besteed hij aan het uitvoeren van een waardevol onderzoek voor een vraagstuk bij jullie intern.

Emier is een Nederlandse-Curaçaose student. Hij is in Nederland geboren en heeft zijn VWO/middelbare school gevolgd op Curaçao. Emier is voor zijn vervolgstudie naar Nederland verhuist en is eerst begonnen met de WO studie Rechten. Toch bleek dit niet de perfecte studie voor Emier en heeft hij er voor gekozen om de switch te maken naar de HBO studie Bedrijfskunde. Emier mocht zelfs jaar 1&2 in 1 studiejaar volgen omdat hij eerder op het VWO heeft gezeten. Vandaar zit Emier nu in zijn 4e (en laatste) jaar van zijn studie Bedrijfskunde.

Naast de vele theoretische kennis heeft Emier in zijn derde leerjaar een HRM gerelateerde stage afgerond. Erg interessant en leerzaam, maar voor nu nijgt hij meer naar een procesoptimalisatie gerelateerde afstudeerstage.

Woorden die Emier omschrijven:
- Gemotiveerd
- Doorzettingsvermogen
- Gedisciplineerd
- Leergierig en nieuwsgierig
- Betrouwbaar
- Zelfstandig

Naast dat Emier een gedreven en gemotiveerde student is geeft hij zelf aan dat hij soms ook te perfectionistisch is en graag alles goed wil doen. Mede daardoor kan hij soms blijven hangen in zijn werk omdat hij graag het uiterste eruit haalt. Daarnaast verteld hij niet bang te zijn om hier verandering in te brengen en zichzelf te ontwikkelen.

Benieuwd naar een kennismaking met deze goed gemotiveerde afstudeerstagiaire? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Juryemier voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Juryemier is een beginnend derdejaars bedrijfskunde student en heeft tijdens zijn eerste, twee jaren verschillende projecten verricht voor zowel fictieve als echte bedrijven. Hij heeft een accounting en operations management rapport geschreven voor Het Vlaamsch Broodhuys. Hierbij werd er gekeken naar de jaarrekening en is er met behulp van verschillende kengetallen advies geschreven voor het bedrijf. Daarnaast zijn er in het rapport verschillende zelfbedachte mogelijke manieren van doorgroeien aangekaart. Overigens werden er verschillende "operations management" gerelateerde theorieën toegepast en zijn er oplossingen verzonnen voor bestaande knopen in het proces. Tijdens dit project is er voornamelijk gebruik gemaakt van: Engageprocess.com, Microsoft Excel, Microsoft Word en Microsoft Powerpoint.

Juryemier heeft voor Hoogendoorn een rapport gemaakt en deze gepresenteerd aan het C-Level management. De opdracht hierbij was het onderzoeken naar de best mogelijke locatie om naartoe te internationaliseren en hier een rapport over te schrijven waarin verschillende internationalisering- gerelateerde theorieën aan bod kwamen. Tijdens dit project is er voornamelijk gebruik gemaakt van: Microsoft Excel, Microsoft Word en Microsoft Powerpoint.

Juryemier heeft ook rapporten geschreven voor fictieve bedrijven. De opdracht was gericht op een bedrijf dat binnen nu en 1/2 jaar failliet zou gaan indien er geen actie ondernomen werd. Bij het opstellen van dit rapport/presentatie is er diep ingegaan op organisatiekundige, accounting en juridisch gerelateerde zaken (arbeidsrecht). Tijdens dit project is er voornamelijk gebruik gemaakt van: Microsoft Excel, Microsoft Word en Microsoft Powerpoint.