HBO bedrijfskunde student opzoek naar een uitdagende afstudeerstage per september!

Willemijn

Dit is Willemijn

Mag ik je voorstellen aan Willemijn (24)? Willemijn komt uit Breda, maar woont voor haar studie al 4 jaar in Amsterdam. Nu is ze belandt in de afstudeerfase van haar opleiding en daarvoor zoekt ze een leerzame afstudeerstage per september voor 5 maanden (20 weken). Tijdens deze periode kan ze verschillende soorten vraagstukken oplossen, denk aan marketing, bedrijfsoptimalisatie, acquisitie en communicatie. Daarnaast is ze ook bereidt 2 a 3 dagen haar steentje bij te dragen binnen het bedrijf en te ondersteunen waar nodig.

Willemijn startte haar HBO 'carrière' na het behalen van haar HAVO diploma. Ze koos er toen voor om HBO marketing en communicatie te doen, maar na twee jaar flink creatief bezig te zijn mistte ze het economische aspect. Ze maakte de overstap naar HBO bedrijfskunde, omdat deze opleiding een ideaal voorbeeld is van een combinatie van economische en marketing vakken. "In principe leer je hoe je een eigen onderneming moet starten van A tot Z" zegt Willemijn. De leukste vakken vindt Willemijn nog steeds de marketing vakken, maar daarnaast vindt ze sales/ acquisitie ook erg leuk. Door haar eerdere HBO opleiding heeft Willemijn wel geleerd overweg te kunnen met de Adobe programma's en dat heeft haar tot op heden alleen maar geholpen. Vakken die haar minder aanspreken zijn HRM vakken.

Tijdens deze opleiding hoef je geen minor te doen, wat Willemijn stiekem wel jammer vindt. Wel heeft ze al eerder stage moeten lopen. Dit heeft ze destijds gedaan bij een webshop en ze was aangenomen als marketing en sales stagiaire. Hier heeft ze dus voor het eerst (buiten de projecten van school) praktijkervaring opgedaan omtrent het beheren van een social media kanaal, het creëren van content, het schrijven van teksten (voor website of nieuwsbrief) en het optimaliseren van de webshop. Tijdens deze stage moest ze ook een onderzoek doen. Het onderwerp: hoe kan de webshop het aantal afnemers vergroten?

Sinds een aantal maanden werkt Willemijn bij het bron en contact onderzoek van de GGD. Daarnaast houdt Willemijn erg van sporten. Ze heeft jarenlang hockeytraining gegeven aan verschillende hockey teams en ook meerdere jaren hockeykampen begeleid bij SportWays hockey kampen. In een tussenjaar is Willemijn ook voor acht maanden naar Valencia geweest om Spaans te leren. Een echter aanpakker zou je dus wel kunnen zeggen.

Als ik Willemijn zou moeten omschrijven in vijf woorden, zouden dat de volgende woorden zijn:
1. Leergierig
2. Communicatief vaardig
3. Creatief (probleemoplossend)
4. Stressbestendig
5. Zelfstandig

Dit kan Willemijn voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

-Willemijn heeft een Pop up gestart met drie medestudenten in samenwerking met GIG Hardstelzer. Hiervoor hebben ze alles geregeld van A tot Z, denk aan marketing, acquisitie, promotie en klant gesprekken. Het doel hiervan om ervaring op te doen met het runnen van een eigen onderneming.

-Magazine gemaakt voor The New School (marketing en communicatie) wat echt is uitgegeven. Hierbij was Willemijn eindverantwoordelijke voor alle artikelen.