HBO Bedrijfskunde student Lars beschikbaar voor commerciële meewerkstage!

Lars

Lars denkt graag mee over marketing en communicatie uitingen!

Dit is Lars

Ontmoet de 20-jarige student HBO Bedrijfskunde MER Lars (regio Eindhoven). Lars is per september 2019 beschikbaar voor een uitdagende meewerkstage. Lars kijkt ernaar uit om zijn toekomstige stagebedrijf met commerciële en marketing activiteiten te ondersteunen. Naast het meewerken kan Lars ook een opdracht of onderzoek uitvoeren.

Lars heeft voor zijn huidige studie gekozen, omdat hij zich graag breed en economisch wilde ontwikkelen. De vakken die hem het meest aanspreken zijn marketing, sales communicatie en economie. Ook heeft Lars al enige ervaring opgedaan met Photoshop.

Momenteel werkt Lars al ruim 4,5 jaar bij een supermarkt. Sinds 2 jaar heeft Lars hier een rol als teamleider. Hier stuurt hij gedurende een werkdag 20 andere studenten aan. In deze rol kan Lars echt iets betekenen en vindt hij het fijn om zijn verantwoordelijkheid hierin te nemen. Ook in het aansturen van het team heeft hij zich de laatste jaren ontwikkeld. Lars heeft ook de droom om ooit een eigen onderneming op te zetten, zoals bijvoorbeeld een eigen webwinkel. Zijn moeder heeft ook een eigen zaak aan huis.

In zijn vrije tijd is Lars een fanatieke sporter. Hij is regelmatig te vinden in de sportschool en gaat volgend jaar ook weer beginnen met voetbal. Als hobby maakt hij in zijn vrije tijd ook wel eens muziek.

Kan Lars uw team komen versterken?

Dit kan Lars voor je doen

- klantencontact
- meewerken op de marketingafdeling
- social media beheer
- het opzetten van marketingcampagnes
- marktonderzoek
- naamsbekendheid verhogen
- het schrijven van een marketingplan
- data-analyse

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Lars heeft in het tweede jaar een marketing communicatieplan voor Primera geschreven. Hierin is hij bezig geweest met het ontwerpen van diverse communicatie uitingen en had hij een leidinggevende rol. Het resultaat hiervan was dat dit project succesvol is afgerond waarbij we door Primera zijn uitgeroepen als beste groep van de klas.

Lars heeft in het tweede jaar een exportpakket gemaakt voor Jobe Sports International. Hierin heeft Lars een leidinggevende rol aangenomen en was hij verantwoordelijk voor onder andere de financiële aspecten van het project. Het resultaat was dat dit project positief is afgerond.