Gemotiveerde studente Business Studies (afstudeerrichting Ondernemen) zoekt uitdagende meewerkstage per september!

M

Michelle wil graag tijdens haar stage met zoveel facetten van het bedrijfsleven als mogelijk bezig zijn.

Dit is M

Michelle (20) studeert HBO Business Studies en heeft voor de afstudeerrichting Ondernemen gekozen. Per september is ze op zoek naar een meewerkstage van 20 weken. Hiervoor heeft ze de MBO opleiding juridisch dienstverlener gevolgd en afgerond. Ze ziet zichzelf over een aantal jaar haar eigen onderneming runnen en daarom heeft ze voor de richting ondernemen gekozen. Tijdens haar stage zou ze dus ook graag zoveel als mogelijk bezig zijn met alles wat bij het ondernemen komt kijken. Ze is dus op zoek naar een erg brede stage met veel verschillende werkzaamheden.

Naast haar studie heeft Michelle altijd gewerkt in de vorm van een bijbaan waarbij ze veel klantcontact had. De leukste vakken van haar studie vind ze de financiële vakken en het vak literatuurstudies, maar ook de marketingvakken spreken haar aan. Als Michelle in groepen moet werken op haar studie neemt ze vaak een leidinggevende rol aan, dit is ook iets dat ze voor in de toekomst ambieert. Andere woorden die Michelle omschrijven zijn:
- Perfectionistisch
- Organisatorisch
- Zelfstandig
- Sociaal
- Goed in plannen
Graag zou ze tijdens haar stage willen werken aan samenwerkingsverbanden. Ze merkt dat ze nu tijdens haar studie altijd naar dezelfde 'veilige' mensen toetrekt, maar ze zou graag meer met mensen samen werken waar ze in eerste instantie minder mee gemeen heeft.

Kan Michelle bij uw organisatie aan de slag?

Dit kan M voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben