Gedreven student Bedrijfskunde op zoek naar een uitdagende procesoptimalisatie afstudeerstage!

Laurence

Dit is Laurence

Maak kennis met Laurence, een 22-jarige student Bedrijfskunde. Laurence is voor een periode van 20 weken, startend in Februari, op zoek naar een uitdagende afstudeerstage omtrent procesoptimalisatie.

Laurence wist niet precies wat hij wilde doen toen hij van de middelbare school kwam. Daarom koos hij een opleiding met een brede insteek, en na wat wikken en wegen werd het Bedrijfskunde. Hij had ook wat interesse in Vastgoed & Makelaardij, maar koos ervoor om deze interesse te tackelen tijdens zijn minor.

En dit was een goede keuze. Laurence is erachter gekomen dat hij veel heeft met finance en procesoptimalisatie. Hier liggen zijn interesses, en ook zijn sterke punten. Hierom zou hij graag hier in afstuderen.

Laurence heeft al veel praktijkervaring opgedaan. Zo heeft hij een stage gedaan bij Vitesse omtrent marketing en procesoptimalisatie. Ook moest hij een stage lopen voor zijn minor Vastgoed & Makelaardij. Door deze ervaringen weet hij dus veel over verschillende zaken binnen het bedrijfsleven.

Voor zijn afstudeerstage is Laurence op zoek naar een opdracht waar hij zich kan focussen op procesoptimalisatie. Het liefst doet hij dit op financieel gebied, maar voor andere vraagstukken staat hij ook open. Hij zoekt deze opdracht bij een organisatie waar een informele sfeer heerst. Laurence is namelijk een zeer sociale jongen, die ook van een gezellig praatje bij het koffiezetapparaat houdt. Klinkt dit als uw organisatie? Dan is Laurence echt een toevoeging binnen uw organisatie!

Dit kan Laurence voor je doen

- Procesoptimalisatie onderzoek
- Marktonderzoek
- 1,5 dag meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Stage Partnerclubs Vitesse:
Door mijn interesse in voetbal heb ik stage gelopen bij Vitesse. Het was voor mij persoonlijk een super toffe ervaring. Ik heb voor Vitesse onderzoek gedaan naar mogelijke nieuwe Partnerclubs waarmee Vitesse een samenwerking kon aangaan. Daarnaast heb ik geholpen met het contact onderhouden met de huidige Partnerclubs en maakte ik in samenwerking met de marketingafdeling nieuwe ontwerpen voor de Partnerclubsafdeling. Mijn onderzoek voor school ging over het implementeren van een nieuw camerasysteem waarmee de voetbalontwikkeling van de jeugdspelers kon worden verbeterd.

Na mijn stage bij Vitesse wilde ik mijn interesse voor Vastgoed gaan testen en heb ik stage gelopen bij Grehamer en Company in Apeldoorn. Dit is een projectontwikkelaar die kantoor opkomt, transformeert tot woningen en verkoopt. Ik heb hier geholpen met het zoeken naar nieuwe panden, bij lopende transformaties helpen met contanten onderhouden van huidige en nieuwe bewoners en de financiële-afdeling met kostenoverzichten. Ook een toffe stage!