Caroline, een ondernemende HBO-studente Bedrijfskunde, is per februari beschikbaar voor een stage

Caroline

Caroline gaat graag aan de slag in de sales, maar helpt ook graag bij marketing en bedrijfsprocessen

Dit is Caroline

Maak kennis met Caroline! Een HBO-studente Bedrijfskunde die per februari 2021 mag starten aan haar meewerkstage. Tijdens deze stage kan zij 4 dagen in de week meewerken, 1 dag werkt zij aan een opdracht vanuit school. Caroline vindt sales erg leuk en zou graag werkzaamheden hebben die hieraan gerelateerd zijn. Daarnaast vallen marketing en bedrijfsprocessen ook in haar straatje.

In het 1e jaar van de middelbare school heeft Caroline een uitstapje gehad waarbij ze sterke interesses kreeg in een toekomst in de businesswereld. Bovendien is haar vader ook een zakenman en heeft hij tegenwoordig een eigen bedrijf. Deze twee zaken hebben Caroline geïnspireerd om hierin te studeren. Zodoende is ze begonnen aan haar huidige opleiding: Bedrijfskunde te Christelijke Hogeschool Ede. Caroline is een echte aanpakster en prater, sales lijkt daarmee precies wat ze wil. Haar ambities zijn dan ook om hier later een baan in te krijgen, idealiter in de buitendienst. Vakken die ze tijdens haar opleiding ook leuk vindt zijn Recht, HR en Bedrijfsprocessen. Ze heeft gemerkt dat ze analytisch kan nadenken, maar tegelijkertijd het menselijke mee kan nemen. Caroline heeft het plan om vanaf haar 3e jaar over te gaan naar een deeltijd opleiding en woonachtig te worden in Rotterdam. Op die manier kan ze direct relevante ervaring opdoen in het werkveld.

Op dit moment vult Caroline haar week met verschillende bezigheden. Zo heeft ze twee bijbanen en doet ze aan vrijwilligerswerk (hierover meer onder het kopje 'ervaringen'). Daarnaast heeft ze tijdens haar studie meerdere interessante projecten gedaan. In groepsverband heeft ze een fictief bedrijf opgericht met een innovatief idee. Hiervoor heeft ze uiteindelijk ook een elevator pitch moeten houden.

Ik heb Caroline leren kennen als een echt mensenmens. Ze vindt een goede communicatie en gelijkheid belangrijk. Verder kan ze ook goed in gegevens duiken en zijn systemen geen probleem voor haar. Voor een vrij jonge leeftijd weet ze al goed wat ze wil en ze komt volwassen over. Andere woorden die haar omschrijven:
- Open
- Spontaan
- Direct
- Analytisch
- Vol vertrouwen
- Emotioneel competent
Caroline weet dat ze soms té direct kan zijn. Echter kent ze zichzelf steeds beter en herkent ze dit ook, waardoor ze hier steeds beter rekening mee houdt.

Dit kan Caroline voor je doen

- Sales werkzaamheden
- Ondersteunen bij businessplan opstellen
- Bedrijfsprocessen in kaart brengen
- Marketing
- 4 dagen in de week meewerken!

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Caroline heeft op het moment twee bijbanen; één als medewerker in een magazijn en één als verkoopmedewerkster bij een bakkerij. Daarnaast doet ze in haar vrije tijd vrijwilligerswerk voor Netwerk Voor jou, waarbij ze oppast bij een vrouw met een burn-out om haar te helpen er vaker uit te kunnen. Ook doet ze vrijwilligerswerk in de kerk.

Caroline heeft in het tweede jaar van haar studie Business English C1 (extra klas) gevolgd en afgerond. Hier mocht ze aan deelnemen omdat ze op haar standaard Engels vak een ruime voldoende had gescoord. Deze heeft ze met een ruime voldoende afgerond. Caroline heeft in haar eerste jaar van haar studie een adviesrapport gemaakt en de daarbij behorende adviesgesprekken gevoerd voor een fictieve organisatie.