HBO-student Commerciële Economie is op zoek naar een afstudeerstage per september voor een periode van 20 weken

ramin

Ramin kan een organisatie vooruit helpen op het gebied van marketing en social media

Dit is ramin

Mag ik je voorstellen aan Ramin? Ramin studeert Commerciële Economie en per september is hij op zoek naar een afstudeerstage voor een periode van 20 weken. Gedurende die 20 weken is hij beschikbaar om 1 dag per week mee te werken binnen een organisatie.

Ramin heeft een passie voor zingen en hij schrijft ook zijn eigen muziek. Hij had graag een opleiding in de muziekrichting gekozen, maar om meer zekerheid te hebben na het afronden van zijn opleiding, ging hij op zoek naar iets anders. Als zanger/muzikant ben je je eigen merk en dit breng je naar buiten met behulp van marketing. Dat is de reden dat hij daar meer over wilde weten.

Vooral de dynamiek en de snelheid die met marketing gepaard gaat, spreekt Ramin heel erg aan. Binnen de opleiding is hij voornamelijk geïnteresseerd in online marketing en social media. Daarnaast spreekt sales hem ook aan.
Het financiële gedeelte van de opleiding vindt hij minder leuk.

Zijn derdejaars stage heeft Ramin voltooid in de mediawereld. Daar is hij bezig geweest met engagement en met een onderzoek op social media. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de communicatie tussen verschillende freelancers en voor het opstellen van een planning a.d.h.v. de tv-programma's die op dat moment draaiden. Ten slotte was hij verantwoordelijk voor facebook advertising en het beheer van de website.
Verder heeft Ramin ook een stage gelopen op het gebied van recruitment en hij heeft bijbaantjes gehad als enquêteur en call center medewerker.

Medestudenten omschrijven Ramin als iemand die erg enthousiast en leergierig is. Hij is een doorzetter en maakt met iedereen een praatje. Hij fungeert vaak als iemand die de groep bij elkaar houdt en voor verbinding zorgt.

Kan Ramin ondersteuning bieden binnen jullie organisatie?

Dit kan ramin voor je doen

- Social media kanalen onderhouden
- Social media advertising
- Een marketingplan schrijven

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ramin heeft in jaar 3 een onderzoek gedaan voor Comedy Central Benelux. Dit onderzoek had betrekking op de man/vrouw respons betreft video's en foto's van de Comedy Central serie Friends.

Ramin heeft in jaar 4 een groeps-onderzoek gedaan voor een startende ondernemer. Het onderzoek betreft of het nieuwe concept van de startende ondernemer zal aanslaan. Dit hebben we onder HR-medewerkers gedaan, omdat zij erg op de hoogte zijn van alles wat er in een bedrijf afspeelt. De expertise van de HR-medewerkers helpt bij het onderzoek.