Stagemanagementtraining

Wat houdt een stagemanagementtraining in?

Waar moet ik op letten als ik een HBO of WO student begeleid? Hoe kenmerkt mijn stijl van begeleiding zich en hoe verhoudt deze zich tot de wensen van de stagiair? Wat kenmerkt deze generatie vergeleken met eerdere generaties en hoe zorg ik voor een goede samenwerking tussen deze generaties?

In een sessie van één dagdeel neemt StudentenBureau de stagebegeleiders mee in de weg naar een zo goed mogelijke begeleiding. Hoe maak je de kans zo groot mogelijk dat de stage daadwerkelijk slaagt? Want een goede voorselectie is belangrijk, maar de juiste begeleiding daarna is minstens zo belangrijk!

De sessies worden (op de vestigingen Amsterdam of Den Bosch) georganiseerd net na de start van de stagiairs en is kosteloos voor onze klanten. De groep wordt gevormd door stagebegeleiders (veelal van uiteenlopende MKB bedrijven). Na de middagsessie sluiten we af met een informele borrel.

Voor de huidge stageperiode zijn er nog plaatsen beschikbaar voor de stagemanagementtrainingen op 30 oktober. Lijkt het jou leuk om deel te nemen? Meld je dan hieronder aan! Voor meer informatie over de Stagemanagementtraining kun je contact opnemen met collega Hanneke via hanneke@studentenbureau.nl.

8QNDVCMopgjoxqOJrqDyLuqwnIMRAqLo1Zy1LktP.png

Hanneke de Haas - Versteege
hanneke@studentenbureau.nl
06 50120969