Caspar is een communicatief vaardige en intelligente student aan de Universiteit van Utrecht opzoek naar een bijbaan.

Caspar

C# development werkzaamheden uitvoeren

Dit is Caspar

Caspar was op de middelbare school al een kei in Bètavakken, waardoor de keuze voor de opleiding Kunstmatige Intelligentie voor hem een logische keuze was. Momenteel zit hij in het 3de jaar van zijn BSc, welke hij verwacht binnenkort af te gaan ronden. Hierna wilt hij de MSc Machine Learning gaan doen.

De komende maanden zijn voor hem rustig op zijn opleiding, waardoor hij tijd beschikbaar heeft. Deze tijd wilt hij gebruiken om zichzelf verder te ontwikkelen. Zodoende is hij beschikbaar voor een bijbaan van 24-32 uur in de week. Het liefste gaat hij aan de slag richting AI, aangezien hier vooral zijn passie ligt.

Dit kan Caspar voor je doen

- C#
- Python
- Git
- SQL

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Caspar heeft door middel van een CNN S&P 500 voorspelt. Voor de voorspelling zijn 27 features verzamelt/gecreëerd (markten/macro economic/technisch) en gefilterd/aangepast om de werkelijkheid zo goed mogelijk weer te geven in de datasets.

Deze data features zijn hierna opgesplitst in 3 feature sets. Hierna is de data aangepast naar een speciale vorm zodat CNN dit kan gebruiken als trainingsdata.

Caspar heeft CNN ontworpen via keras en deze getest zodat de optimale architectuur en parameters konden worden vastgesteld. Hierna is het resultaat vergeleken van elke feature set en de optimale dataset vastgesteld. Het beste resultaat lag gemiddeld 0.4% van de daadwerkelijke prijs af op een voorspelling van 400 dagen.