Joris, heeft zijn HBO Informatica afgerond en is opzoek naar een bijbaan..

Joris

Joris is een Fullstack ontwikkelaar die zich zowel in de backend als frontend thuis voelt. Zijn kennis zit met name in Java en Python..

Dit is Joris

Joris, al van jongs af aan was hij bezig met techniek. Als kind was hij geinteresseerd in alles mbt electronica. Veel apparatuur haalde hij uit elkaar om te kijken hoe het werkte. Op de middelbare school heeft Joris leren programmeren in Javascript, SQL en Java. Joris is begonnen op de universiteit maar de overstap gemaakt naar het HBO. Dit omdat Joris meer praktijk gericht is.
Joris gamed graag online met vele (internationale) vrienden. Op dit moment heeft Joris zijn HBO opleiding afgerond en is hij opzoek naar een fulltime bijbaan als software ontwikkelaar. Eind februari zal Joris beginnen met zijn master.

Dit kan Joris voor je doen

- Java
- Javascript
- Python
- React
- SQL

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Joris heeft voor zijn stage een opdracht bij Defensie gelopen bij Maritieme IT in Den Helder. Hier heeft hij een implementatie gedaan van een nieuwe feature in een nieuw programma van de marine voor beeldopbouw van de omgeving rond schepen. Vervolgens heeft hij een rapport geschreven over zijn bevindingen als derde om een nieuwe feature te implementeren.

Taal/Technieken Java, Javascript, Fullstack development, Implementatie in bestaande software, HTML, CSS, Javascript libraries van derden, Leaflet, Scrum, Agile, ElasticSearch

Joris heeft voor zijn afstuderen een stage gelopen bij het Ministerie van Binnenlandse zaken. Zijn opdracht was om een systeem te ontwerpen en implementeren die gebruikers inzicht kon geven in de voortgang van hun processen in een compleet afgesloten omgeving. Dit systeem vangt telemetrie op, slaat het op in een database en laat het aan gebruikers zien op een handige inzichtvolle manier.

Taal/Technieken Python, SQLite, Agile, Scrum, Javascript, HTML, CSS, React, MaterialUI, Database management, Full stack development, Webserver, Web framework, FastAPI, HTTP