Erdem is een HBO student informatica op zoek naar een meewerkstage per september en een bijbaan per direct.

Erdem

Backend programmeren in C#, Python en PHP.

Dit is Erdem

Erdem is een tweede jaars informatica student en is per september op zoek naar een meewerkstage. Hij is vanaf jongs af aan geïnteresseerd in informatica. Erdem heeft op het MBO de studie applicatie ontwikkelaar behaald. Vanuit daar is hij doorgegaan naar de studie informatica. Erdem is op zoek naar een meewerkstage waar hij backend kan gaan programmeren. Erdem kan met verschillende programmeer talen werken zoals: C#, PHP en Python. Verder is Erdem woonachtig in Den Haag en beschikt hij over een auto.

Dit kan Erdem voor je doen

- Software ontwikkelen (backend) in C#, Python en PHP
- Fulltime meewerken in een organisatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Erdem heeft tijdens zijn studie niet stilgezeten om zichzelf door te ontwikkelen.
Zo heeft Erdem tijdens zijn studie een project gedaan waarbij die een applicatie heeft ontwikkeld. Met deze applicatie kan men inloggen en zo een rooster voor zijn werk te zien krijgen. Vanuit die applicatie kunnen collega's ook wisselen van shift. Voornamelijk in C# icm MVC, er is deels gebruik gemaakt van entity framework. Ook is er een JS library gebruikt voor de visualisatie van het rooster. Azure werd gebruikt voor de database.

In het volgende project heeft Erdem gekeken of het mogelijk is om te bepalen op welke schappen/gangpaden in een winkel het meest relevant is voor een product. Dit project heeft gebruik gemaakt van camera’s om heatmaps te genereren waarmee de hangpaden, die het meest gebruik worden rood kleuren om de heatmap. Ook is er een eye tracking geimplementeerd waarvan een heatmap gemaakt wordt van de schappen waar de klanten het meest naar kijken. Erdem heeft gebruik gemaakt van de volgende technieken tijdens dit project. Python als backend voor de implementatie van de detectie. Voor de eye tracking gebruik gemaakt van landmarks van het gezicht. Voor de motiontracking gebruik gemaakt van yolo library.