Afgestudeerde student International business en languages zoekt een bijbaan voor ongeveer 8 tot 16 uur per week (regio Tilburg)!

Madelon

Madelon kan aan de slag met commerciële werkzaamheden. Ze spreekt zowel vloeiend Engels als vloeiend Duits en zoekt een functie in de marketing of sales!

Dit is Madelon

Maak kennis met Madelon: deze gedreven student die momenteel haar pre-master communication and information sciences volgt is per direct op zoek naar een bijbaan voor 8 tot 16 uur per week. Ze zoekt iets in de commerciële richting en wil ook graag iets doen met haar talen kennis.

Nadat ze haar havo had afgerond, besloot ze om direct de studie International Business and Languages te gaan studeren. Ze had altijd al affiniteit voor vreemde talen en spreekt vanaf jongs af aan al Duits omdat ze dicht tegen de Duitse grens aan heeft gewoond. Daarnaast vond ze het fijn dat je gedurende deze opleiding breed wordt opgeleid en het marketingaspect vond ze erg interessant.

Marketing vakken en internationale business vakken vond ze het meest interessant gedurende haar opleiding. Daarnaast heeft ze een enorm leerzame en leuke stage gevolgd bij een bedrijf actief in de food business op de afdeling productmanagement. Ze heeft hier marketing taken tot zich genomen, maar ook verschillende werkzaamheden opgepakt omtrent productmanagement. Zo regelde ze fotoshoots om de producten te presenteren, maake ze de opstelling, deed ze de briefing hierover en dacht ze mee over deze concepten. Naast haar meewerktaken heeft ze ook een interessant onderzoek uitgevoerd omdat haar stagebedrijf ging fuseren.

Na haar stage periode heeft ze een half jaar in München gestudeerd. Haar Duits was al tip top in orde, maar gedurende dit half jaar is deze uiteraard alleen maar beter geworden. Ze heeft hier een aantal vakken gevolgd en een top tijd gehad. Ook als persoon heeft Madelon zichzelf sterk ontwikkeld. Vakken die ze heeft gevolgd waren onder andere marketing, international management en supply chain management.

In de laatste fase van haar studie heeft Madelon een afstudeerscriptie geschreven, waarover je hieronder meer kunt lezen. Na haar studie heeft Madelon een tussenjaar genomen en heeft ze een mooie reis naar Azië en Australië gemaakt. Ze heeft hier rondgereisd en gewerkt. Afgelopen januari is ze hier van terug gekomen en heeft is ze direct begonnen aan haar pre-master.

Momenteel is Madelon op zoek naar een bijbaan voor 8 tot 16 uur per week, waarin ze haar commercieel ontwikkelde skills in de praktijk kan brengen. Ze staat open voor zowel een marketing als een sales functie. Op het gebied van marketing heeft ze meer ervaring ten opzichte van sales. Taken die ze bijvoorbeeld op wil pakken zijn: het creeren van content, social media beheer, werken met de Adobe programma's, huisstijlen ontwikkelen, concepten bedenken en ze wil graag alles leren over SEO en SEA. Daarnaast kan Madelon uiteraard van grote waarde zijn omdat ze vloeiend Duits en Engels spreekt.

Madelon omschrijft zichzelf als extravert, iemand met een talenknobbel en een echte doorzetter. Ze geeft niet zo maar op en dat tekent haar! Ze wil graag ontwikkelen om haar stem wat meer te laten horen in een team en om sneller knopen door te kunnen hakken.

Deze topper is op zoek naar iets wat ze met haar master kan combineren. Staan jullie open voor een gesprek met Madelon?

Dit kan Madelon voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In 2017 schreef Madelon haar Bachelor scriptie omtrent MVO. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een trend die ook bij bedrijven steeds belangrijker wordt, daarom onderzocht Madelon tijdens deze periode hoe dit bedrijf een MVO-beleid kon opstellen. Daarnaast schreef ze ook een implementatieplan en een strategisch communicatie plan voor interne en externe stakeholders van de onderneming. De scriptie werd beoordeeld met een 9 en werd genomineerd voor de HAN afstudeerprijs, daarom mocht Madelon daarna een aantal maanden voor het bedrijf aan de slag om haar onderzoek te implementeren. Dit deed ze door het MVO beleid daadwerkelijk te maken, deze te communiceren naar stakeholders en daarnaast gaf ze presentaties aan medewerkers van het bedrijf om de bewustwording omtrent MVO te vergroten. Als laatste stap is ze om tafel gaan zitten met het management team om veranderingen in werkprocessen door te voeren zodat MVO hier een deel van werd.

Voor een ander bedrijf heeft Madelon gewerkt als marketeer. Dit deed ze destijds als bijbaan voor een dag per week toen ze nog de bachelor opleiding International Business and Languages volgde. Madelon was verantwoordelijk voor het creëren van content op de sociale media kanalen van het bedrijf. Ze werkte samen met de marketing manager maar kreeg ook veel vrijheid om haar creativiteit de vrije loop te laten gaan, zo werkte ze bijvoorbeeld veel met Photoshop en Lightroom om content te ontwikkelen. Daarnaast hield ze zich bezig met het schrijven van blog posts, zoals bijvoorbeeld interviews met de ambassadeurs van het bedrijf.