Ambitieuze communicatie studente Gaia beschikbaar voor bijbaan

Gaia

Gaia kan voor ongeveer 8 uur per week aan de slag met diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden. Denk aan het schrijven van teksten en beheer van sociale media. Daarnaast kan Gaia overweg met programma's als Photoshop.

Dit is Gaia

Maak kennis met Gaia! Deze gedreven studente van de studie 'communication and international event music & entertainment studies' is per maart beschikbaar voor een marketing en communicatie gerelateerde bijbaan voor ongeveer 8 uur per week.

Gaia zag haarzelf altijd al als een creatieve dame. Mede om die reden is ze na haar middelbare school begonnen aan haar huidige opleiding. Ze zit hier goed op haar plek en heeft al heel veel mogen leren. De komende semesters gaat Gaia verder in op bepaalde creatieve programma's zoals Indesign.

Vanuit de hogeschool krijgt Gaia elke week een dag 'vrij' om haarzelf te ontwikkelen op een bepaald gebied. Ze weet goed wat ze interessant vindt en neemt dan ook graag de tijd om dit verder uit te diepen en er meer kennis over te vergaren. Zo heeft Gaia diverse Adobe programma's onder de knie gekregen. Daarnaast heeft ze ook een cursus social media gevolgd. Hier heeft ze voor haarzelf een handboek voor geschreven, zodat ze hier altijd op kan terugvallen.

Gaia is voor haar bijbaan op zoek naar een organisatie in regio Tilburg. Ze heeft een eigen auto ter beschikking, dus qua afstand is ze redelijk flexibel. Tijdens haar bijbaan gaat Gaia graag aan de slag met het creëren van content en het beheer van sociale media. Qua content kan ze goed overweg met het schrijven van teksten (blogs, infoteksten etc.) en dus ook met het bewerken van video's en foto's.

Gaia is een leergierige en ambitieuze studente die zowel in teamverband als individueel goed kan werken. Ze heeft veel (creatieve) ideeën en wil dan ook leren om deze ideeën altijd te opperen.

Is Gaia de aanwinst die jullie zoeken?

Dit kan Gaia voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Gaia krijgt van school één dag in de week vrij om zichzelf te ontwikkelen. Zij heeft deze tijd onder andere besteed om zich te verdiepen in het Adobe programma Première Pro. Hier heeft zij al enkele filmpjes in gemaakt, waardoor zij nu basiskennis heeft van dit programma. Ze heeft onder andere een promotie filmpje en een introductie filmpje in dit programma gemaakt.

Nu Gaia enige basiskennis heeft van Adobe Première Pro, is ze zich ook gaan verdiepen in Adobe After Effects. Dit is zij gaan doen door het volgen van een cursus, waarna zij na afronding een certificaat ontvangt. Ook deze kennis doet Gaia op in de vrije tijd die zij vanuit haar opleiding krijgt.

Werken in teamverband is van groot belang op de opleiding die Gaia volgt. Zo heeft zij samen met een paar anderen een plan gemaakt hoe het Jheronimus Bosch Art Center meer jongeren kan aantrekken. Zij hebben onder andere het museum bezocht, gekeken naar waar jongeren naar opzoek zijn en hoe je jongeren kan bereiken. Dit onderzoek is samen met de door hen gevormde oplossing in een portfolio samengesteld, waarna zij dit met een voldoende hebben afgesloten.