Gemotiveerde Global Marketing en Sales student is op zoek naar een uitdagende bijbaan

Danielle

Danielle is een gemotiveerde student die graag marketing gerelateerde werkzaamheden wilt uitvoeren.

Dit is Danielle

Mag ik je voorstellen aan Danielle (20)? Danielle studeer “Global Marketing en Sales” aan de hogeschool Rotterdam. Ze heeft voor deze studie gekozen vanwege de diversiteit in marketing vakken die de studie aanbood. Danielle heeft haar MBO studie ondernemerschap en retail succesvol afgerond en zij heeft daar ook kennis opgedaan omtrent marketing.

Tijdens haar eerdere stages heeft zij ook ervaring opgedaan met het begeleiden van andere stagiaires wat zij zelf heel leuk vond. Hier heeft ze dan ook geleerd hoe zij andere moest aansturen. Deze stages waren vooral retail gericht en dit paste dan ook goed bij haar studie omdat zij zo kon zien hoe marketing in praktijk werd gebracht.

Danielle werkt nu al een aantal jaren als Caissière bij de Albert Heijn en heeft door de jaren heen steeds meer verantwoordelijkheden op zichzelf genomen. Zo werkt zij nu vooral achter de service balie waar zij de klanten helpt met retourneringen maar ook eventuele klachten afhandelt. Hier heeft zij vooral geleerd om stevig in haar schoenen te staan maar stuurt zij wederom weer haar collega’s aan om zo de kassa afdeling op orde te houden
.
Danielle kan vaak heel direct zijn en soms vindt ze dat ze te direct is, maar ze vindt het fijn om de communicatie zo duidelijk mogelijk te houden en draait er niet graag omheen. Woorden die Danielle verder omschrijven:
- Fanatiek
- Gedreven
- Eerlijk
- Kritisch

Dit kan Danielle voor je doen

- De marketing en/of communicatie afdeling ondersteunen
- Social media platformen beheren
- Content bedenken/creëren