Marco, student werktuigbouwkunde, is per februari 20 weken inzetbaar voor zijn afstudeerstage.

Marco

Marco kan voor jullie organisatie een machine ontwerpen of herontwerpen, of aan de slag met het in kaart brengen van een productielijn.

Dit is Marco

Graag stel ik je voor aan Marco, een 24-jarige jongen uit Groningen. Momenteel zit Marco in het vierde en laatste jaar van de opleiding werktuigbouwkunde aan de Hanze Hogeschool. Per februari is Marco 20 weken fulltime inzetbaar voor zijn afstudeerstage.

Marco heeft gekozen voor de specialisatie richting machine engineering. Hij kan werken met programmas's als Solid Works en Mathcad maar ook de gebruikelijke office programma's als Excel, Word en Powerpoint.

Marco omschrijft zichzelf als een hardwerkende jongen die graag actief bezig is en niet bang is om zijn handen vuil te maken. In groepsverband neemt hij van nature graag de leiding. Hij vindt een fijn groepsproces erg belangrijk en is resultaatgericht. Hij blijft altijd positief en zal denken in oplossingen in plaats van te blijven hangen in problemen. Variatie in zijn werk is belangrijk, dit geeft hem energie.

Naast het studeren heeft Marco diverse bijbaantjes gehad. Van keukenhulp tot magazijnmedewerker en van scooter bezorger tot op het moment werkplaatsmedewerker van een schepenbouwer.

Dit kan Marco voor je doen

Marco kan voor jullie organisatie een machine ontwerpen of herontwerpen, of aan de slag met het in kaart brengen van een productielijn.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de studie heeft Marco in groepsverband aan diverse projecten mogen werken. Een recente opdracht is die van het ontwerpen van een voertuig die in geval van nood (bijvoorbeeld bij een aardbeving of explosie) tussen het puin op zoek kan gaan naar overlevenden.
Vorig jaar heeft Marco in een grote multidisciplinaire projectgroep gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van een windturbine voor de "International Small Wind Turbine contest"

Naast het ontwerpen van machines is Marco ook bezig geweest met projecten rondom procesoptimalisatie en het indelen van een productielijn.