Ramandeep, een gedreven studente International Business Innovation op zoek naar een afstudeerstage

Ramandeep

Aan de slag met - internationale - marketing.

Dit is Ramandeep

Mag ik je voorstellen aan Ramandeep? Een studente International Business Innovation die per februari op zoek is naar een afstudeerstage van 20 weken. Na het afronden van haar MAVO wist Ramandeep dat zij door wilde zetten naar het HBO. Zij koos dan ook destijds voor de studie Bedrijfseconomie & Administratie (MHBO4), zodat zij versneld kon doorzetten naar het hoger onderwijs. Deze studie doorliep zij met gemak, waarna zij in eerste instantie een poging Tourism Management deed. Dit sloot echter niet aan, tegelijkertijd was Ramandeep doelgericht op zoek naar een internationale studie, waarbij zij zowel bedrijfskundig alsook creatief aan de slag kon. Dit vond zij in haar huidige opleiding en daar zit zij momenteel zeer goed op haar plek. Momenteel staat Ramandeep een 8,55 gemiddeld en zij zet alles op alles om Cum Laude af te studeren.

Ramandeep: houdt van wandelen, hardlopen en koken. Daarnaast houdt zij juist van spontane activiteiten en het ontdekken van nieuwe landen. Haar afstudeerstage volgt zij het liefst in regio Amsterdam of Rotterdam.

Voor de afronding van haar studie zoekt Ramandeep op dit moment een afstudeerstage, waarin zij zichzelf verder kan ontwikkelen en bewijzen. Binnen haar opleiding vind Ramandeep met name de marketingvakken gericht op customer journey, (re)branding, alsook klantbeleving en het uitvoeren van een marktonderzoek erg interessant. Daarnaast heeft zij vanwege haar eerdere studie ook nog een zeer grote interesse in de financiële sector. Dit zijn enkele voorbeelden van richtingen die zij interessant vindt en waar zij een opdracht over zou willen schrijven. Ramandeep mag van haar opleiding eigenlijk niet meewerken, maar zij staat er juist in overleg voor open om a 50% mee te werken, zo lang de kwaliteit van het onderzoek gewaarborgd blijft.

Woorden die Ramandeep omschrijven:
- Innovatief
- Creatief
- Ambitieus
- Gedisciplineerd
- Vriendelijk
- Doorzetter
- Stressbestendig

Ramandeep is een enthousiaste en gedreven studente die zichzelf graag verder ontwikkeld op professioneel vlak. Zo zou zij enige mate van formaliteit juist ook waarderen. Verder vindt Ramandeep het erg belangrijk om afwisseling te hebben tijdens haar stage, waarbij zij aan de slag kan met verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Verder is het voor haar een grote pre wanneer de organisatie internationaal actief is en uit meerdere afdelingen bestaat, dit is echter geen eis.

Waarom zou je Ramandeep aan moeten nemen?

Wanneer ik dit aan haar vraag geeft zij aan absoluut van toegevoegde waarde voor haar toekomstige stagebedrijf te willen zijn, waarbij zij ook de nodige ervaring met zich meeneemt vanuit haar studies, stages en werk (storemanager, administrateur, horeca). Zij geeft verder aan erg gedreven te zijn en hierbij een creatieve alsook kritische blik met zich mee te brengen.

Dit kan Ramandeep voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de opleiding international business innovation heeft Ramandeep verschillende projecten verricht en haar competenties uitgebreid. Zo heeft ze sterke analytische, probleemoplossende en onderzoek vaardigheden opgebouwd door het implementeren van business- en marketing strategies voor studycases voor bedrijven zoals Starbucks, Moyee Coffee, HelloMaas en meer. Verder heeft ze excellent kennis met creëren van klantenbelevenis, dit heeft ze gedaan studycase van UNStudio, L’Oréal, en andere projecten waar ze oplossingen voorstelde door middel van onderzoek naar gebruikerservaringen en gebruikerstests om zo voorstellen voor te leggen in een rapportage. Ook heeft ze projecten verricht met het analyseren van trends en hoe een bedrijf hierop kan spelen voor toekomstige kansen en branding strategieën. Daarnevens is Ramandeep creatief en heeft ze een oog voor detail, creëert graag creatieve projecten zoals rapportages, presentaties logo’s, flyers, social media content en uitnodigingen. Gemiddeld staat Ramandeep 8,55 en is ze gedreven om op cum laude te slagen. In haar eerste jaar heeft ze haar propedeuse behaald en is nu van plan om een uitdagende afstudeeropdracht te vinden waar ze haar kennis en vaardigheden kan toepassen.

In haar voorgaande stageplek heeft ze verschillende taken verricht voor een startup bedrijf wat voor veel groei opleverde. Taken zoals het identificeren naar kansen in de huidige markt, dit deed ze door het analyseren naar de behoeftes van de klant en trends. Verder hield Ramandeep bezig met creëren van content voor social media om interactie met followers en groei van followers optimaliseren. Daarnaast schreef ze haar stageproject met de focus gebruikerservaring te verbeteren, door een nieuwe ervaring te ontwikkelen door middel van digitalisering. Haar stage heeft ze gehaald met 3x 100/100 punten, op haar eindbeoordeling, persoonlijke en professionele ontwikkeling en klantverbetering (customer experience) onderzoek.